Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019 10:15

Σαλταμάρας: Τεράστια η διαφορά μεταξύ Α’ τοπικού Κυκλάδων και Γ’ Εθνικής

Μετά από ένα πρόβλημα τραυματισμού, που τον κράτησε για μικρό χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης, επέστρεψε και βρίσκεται πλέον στην διάθεση του Νίκου Κωτσοβού.

Ο λόγος για τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό της Άνω Μεράς Στράτο Σαλταμάρα. Ένας από τους λίγους παίκτες που έμειναν από την περσινή ομάδα, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Κυκλάδων και πήρε την άνοδο για τη Γ’ Εθνική.

Στο τελευταίο ματς κόντρα στο Μοσχάτο αγωνίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του.

«Θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο» τόνισε ο Στράτος Σαλταμάρας για να αναφερθεί στη συνέχεια στο αυριανό και ιδιαίτερα κρίσιμο ματς με τον Ηλυσιακό στο Ζωγράφου: «Είναι μια ιστορική ομάδα που προέρχεται από μια νίκη εκτός έδρας που προκάλεσε αίσθηση. Αναμφίβολα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά προκειμένου να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.»

Η συνύπαρξη ομάδων από Αθήνα και Πειραιά στον ίδιο όμιλο έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, κάτι που για τον παίκτη της Άνω Μεράς δίνει ξεχωριστό ενδιαφέρον σε κάθε παιχνίδι. «Πραγματικά όλα τα ματς είναι ντέρμπι. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει φαβορί σε καμία αναμέτρηση, αφού ο τελευταίος μπορεί να κερδίσει τον πρώτο» υποστήριξε για να καταλήξει σχολιάζοντας τη διαφορά που υπάρχει μεταξύ του Α’ τοπικού Κυκλάδων και της Γ’ Εθνικής: «Είναι τεράστια. Δεν έχει καμία σχέση το επίπεδο του πρωταθλήματος Κυκλάδων πέρυσι με αυτό που αγωνιζόμαστε φέτος. Αυτό γίνεται άλλωστε εύκολα αντιληπτό από το γεγονός ότι αγωνίζονται στον ίδιο όμιλο ομάδες από την Αθήνα και τον Πειραιά.»

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares