Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 12:42

Τεράστια νίκη της Θύελλας Καμαρίου, 4-3 τον Ακράτητο

Μετά από συναρπαστικό παιχνίδι, η Θύελλα πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 4-3 στη Σαντορίνη απέναντι στον Ακράτητο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου της Γ' Εθνικής, και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 23 βαθμούς.

Σε ένα χορταστικό πρώτο μέρος, οι Σαντορινιοί βρέθηκε τρεις φορές πίσω στο σκορ αλλά και τις τρεις φορές κατάφεραν και ισοφάρισαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Θύελλα μπήκε πιο αποφασιστικά στο γήπεδο, πίεσε για να πετύχει και το τέταρτο γκολ το οποίο ήρθε από τον Παπαζαχαρία που χάρισε στην ομάδα του μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια.

Οι καλύτερες φάσεις

2' Γκολ για τον Ακράτητο. Ο Πετσίτης ανατράπηκε στην περιοχή κι ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κοντούλης για το 0-1.

4' Δοκάρι για τον Ακράτητο με το δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Φιλιμέγκα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.

7' Γκολ για τη Θύελλα. Ο Φύτρος βρήκε ωραία τον Ηλιόπουλο κι αυτός από κοντά έκανε το 1-1

11' Χέρι ζήτησε η ομάδα της Θύελλας μέσα στην περιοχή, με τον κ. Ζαχαρόπουλος να μη δίνει κάτι.

18' Καλή στιγμή για τη Θύελλα. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φύτρου, η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Μουζάκη.

19' Καλή στιγμή για τον Ακράτητο. Ο Οντιαμπό συνεργάστηκε με τον Κόρμαλη από τα αριστερά, έβγαλε την παράλληλη μπαλιά αλλά δεν βρέθηκε κανείς να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

23' Μεγάλη ευκαιρία της Θύελλας. Ο Ερρίκος δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Μουζάκη.

24' Γκολ για τον Ακράτητο. Οι παίκτες της Θύελλας έκαναν λάθος στην άμυνα, ο Πετσίτης βρέθηκε μόνος του απέναντι στο τέρμα και έκανε το 1-2.

29' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ακράτητο. Τρομερό σουτ του Κοντούλη από το υψος της περιοχής, ο Τσουκαλάς με εντυπωσιακή απόκρουση έδιωξε σε κόρνερ.

35' Γκολ για τη Θύελλα. Ο Καραλής μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, τσίμπησε την μπάλα και κέρδισε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 2-2.

40' Καλή στιγμή για τη Θύελλα. Ο Καραλής έβγαλε ωραία από τα δεξιά και ο Φύτρος έκανε το σουτ εντός περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά.

42' Γκολ για τον Ακράτητο. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Νομικός βρέθηκε μόνος του στη μικρή και με κεφαλιά έκανε το 2-3.

43' Τεράστια ευκαιρία για τη Θύελλα με τον Ηλιόπουλο να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Μουζάκη αλλά ο τερματοφύλακας του Ακράτητου απέκρουσε.

44' Γκολ για τη Θύελλα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Σπανός από κοντά έκανε την κεφαλιά κάνοντας το 3-3.

---

55' Γκολ για τη Θύελλα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μαούνης έδιωξε αρχικά, η μπάλα έφτασε στον Παπαζαχαρία ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 4-3.

70' Δοκάρι για τη Θύελλα με τον Αργυρίου μέσα από την περιοχή.

74' Μεγάλη ευκαιρία για τη Θύελλα. Ο Ηλιόπουλος βγήκε απέναντι στον Μουζάκη αλλά ο τερματοφύλακας του Ακράτητου απέκρουσε.

90' Με δέκα παίκτες έμεινε ο Ακράτητος, με τον Νομικό να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σπρώξιμο.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ζαχαρόπουλος με βοηθούς τους κ.κ Γκούβα και Τσέλιο.

Θύελλα Καμαρίου: Τσουκαλάς, Γελαδάρης (12' Ερρίκος), Σπανός, Παπαζαχαρίας, Αρκούδας (46' Αργυρίου), Λυγνός (75' Παπαγγελής), Φύτρος, Σιμιτσής, Ηλιόπουλος, Καραλής, Μπουσάϊ (80' Γεωργιάδης)

Ακράτητος: Μουζάκης, Νομικός, Διονέλλης (79' Σταυρόπουλος), Βλάχος (80' Σαχσανίδης), Μαούνης, Κοντούλης, Οντιαμπό, Φιλιμέγκας (68' Κουτρούλης), Πετσίτης, Τσεπελέ, Κόρμαλης

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares