Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 16:04

Γκασούκας: Πάνω από όλα η ομάδα, στο τέλος το ταμείο

Με τα τέσσερα (4) γκολ που πέτυχε εναντίον του Πάγου, ο Χρήστος Γκασούκας ανέβηκε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ και είναι αυτός που πλέον οδηγεί την κούρσα για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ο νεαρός Μεσολογγίτης επιθετικός έχει δηλώσει εμπράκτως ότι η παρουσία του και η απόδοση του θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία του Πανναξιακού, ενώ για εκείνους που τον γνωρίζουν καλύτερα, εκτός από πολύ καλό ποδοσφαιριστή αποτελεί και υπόδειγμα χαρακτήρα, έχοντας κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου και της διοίκησης της ομάδας.

Χαρακτηριστική και η φώτο του άρθρου, όπου εκτός το μέλος της διοίκησης ο Γκασούκας έχει φωτογραφηθεί με τον πιστοί Πανναξιακό, Γιάννη Βαθρακοκοίλη και τον φροντιστή Μαξίμ Κορόνι

Πάντως, για τον ίδιο, τα τέσσερα αυτά τέρματα δεν λένε κάτι αφού σε  δηλώσεις του στο sportcyclades.gr επισήμανε ότι οι επόμενες δύο αγωνιστικές είναι κρίσιμες και εκεί θα πρέπει να πέσει το βάρος:

«Τα τέσσερα γκολ δεν λένε κάτι αφού Θέλουμε η ομάδα να κερδίζει και δεν μας νοιάζει ποιος θα σκοράρει. Έχουμε δυο δύσκολα ματς στην Σαντορίνη με τον Πύργο και στην έδρα μας με τον ΑΟ Σύρου και θα πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα το προηγούμενο παιχνίδι με τον Πάγο. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο, τόσο σε προσωπικό επίπεδο αλλά πολύ περισσότερο σε ομαδικό αφού πάνω απ όλα είναι η ομάδα», είπε ο Χρήστος Γκασούκας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κόσμο και να ζητήσει συγνώμη από τον Άγγελο Νικητήδη γαι τη σύγκρουση που είχαν:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήταν εκεί και να τους περιμένουμε στον επόμενο αγώνα στην έδρα μας... Τέλος, θέλω προσωπικά να ζητήσω συγγνώμη στον τερματοφύλακα της ομάδας του πάγου, Άγγελο Νικητήδη για την σύγκρουση που είχαμε. Του εξήγησα ότι δεν έγινε σκόπιμα και ο ίδιος το δέχτηκε. Θέλω να του ευχηθώ περαστικά και καλή συνέχεια».

75627336_2193825274254310_1023238712315609088_n_59f8c.jpg

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares