Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 10:34

Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση - προεπιλογή της Μικτής [pics]

Το φετινό ταξίδι των Μικτών ξεκίνησε το σαββατοκύριακο (30/11-1/12) στο ενωσιακό γήπεδο της Ερμούπολης, όπου οι ενωσιακοί προπονητές, Άκης Μπελεγρίνης και Βαγγέλης Γατσέλος δούλεψαν με 52 ποδοσφαιριστές από 9 νησιά των Κυκλάδων.

Ήταν η πρώτη προπόνηση προεπιλογής των Μικτών ομάδων Κ12 και Κ14, που προετοιμάζεται για το τουρνουά του Ιανουαρίου, όπου κλήθηκαν παιδιά που έχουν περάσει από το «μικροσκόπιο» των ενωσιακών προπονητών, που έχουν παρακολουθήσει σχεδόν όλα τα παιχνίδια των ηλικιακών κατηγοριών που θα απαρτίσουν τις Μικτές ομάδες.

Σε ένα άρτιο από πλευράς οργάνωσης διήμερο, το προπονητικό τιμ εξήγαγε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα και ήδη καταστρώνει τα πλάνα του για τις τελικές επιλογές που θα γίνουν στα μέσα Δεκεμβρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη προπόνηση, πιθανότατα σε Πάρο ή Νάξο, όπου θα συμμετάσχουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν κληθεί.

Σημείο αναφοράς, είναι για ακόμη μία χρονιά η οργάνωση που υπάρχει, καθώς ο υπεύθυνος των Μικτών που είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίος Φρέρης και οι έφοροι Νίκος Παπουτσάς και Γιάννης Μήλας, φρόντισαν ώστε όλα να λειτουργήσουν άψογα.

Ικανοποίηση

«Ήταν ευχάριστο να υπάρχουν τόσα παιδιά από τόσα διαφορετικά νησιά» επισήμανε ο προπονητής της Κ14 Άκης Μπελεγρίνης μιλώντας για το διήμερο: «Μείναμε ευχαριστημένοι και περιμένουμε πλέον την επόμενη προπόνηση για να καταλήξουμε. Η οργάνωση που είχαμε ήταν πολύ καλή και όλα πήγαν κατ ευχήν». 

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Κ12, Βαγγέλης Γατσέλος στάθηκε στην πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει, τόσο με τον Άκη Μπελεγρίνη, όσο και με τους υπεύθυνους της ΕΠΣ Κυκλάδων: «Ήταν μία πρώτη γνωριμία, όπου βγάλαμε πολλά συμπεράσματα. Πιστεύω έγινε πολύ καλή δουλειά, ενώ θα πρέπει να πω ότι υπήρξε φοβερή οργάνωση από τους ανθρώπους της Ένωσης. Με τον Άκη έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία και αυτό είναι πολύ σημαντικό, θα δουλέψουμε και στην επόμενη προπόνηση και είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά».

 

 

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares