Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 18:59

Παναγιώτης Μπουζαλάκος: Το ΕΜΕΙΣ πάνω από το ΕΓΩ μας στον Περιστεριώνα

Πρόεδρος του Περιστεριώνα επανεξελέγη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Παναγιώτης Μπουζαλάκος. Άνθρωπος ήπιων τόνων, σεμνός και ταπεινός ο πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ της Τήνου μέσω μιας ενδιαφέρουσας συνέντευξης που παραχώρησε στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας, τον Ιωάννη Νοταρά αναλύει τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχει ο ίδιος για τον σύλλογο, αλλά και τι πρέπει να αναμένει ο φίλαθλος κόσμος του νησιού της Μεγαλόχαρης από την ομάδα στην νέα αγωνιστική περίοδο και το άμεσο μέλλον.

bouzal_8a4da.jpg

-           Ποιος είναι ο στόχος σου με την επανεκλογή σου στην θέση του προέδρου για τον Περιστεριώνα;

«Η ερώτηση είναι σε πρώτο ενικό πρόσωπο, αλλά εγώ θα απαντήσω στο πρώτο πληθυντικό γιατί στον Περιστεριώνα το ΕΜΕΙΣ είναι πάνω από το ΕΓΩ μας. Πρώτος και κύριος στόχος και αυτή τη διετία για το ΔΣ του Περιστεριώνα είναι η συμμετοχή, να φέρουμε τα παιδιά στο γήπεδο να αγαπήσουν το μπάσκετ, να αγαπήσουν τον αθλητισμό».

-           Τι χρειάζεται να προσθέσεις για την ανάπτυξη και την ανάδειξη του τηνιακού μπάσκετ;

«Το τηνιακό μπάσκετ έχει τα τελευταία χρόνια μια συνέπεια και μια συνέχεια στο κυκλαδίτικο μπάσκετ, το μεγάλο στοίχημα είναι να διατηρηθεί η ομάδα του Περιστεριώνα στο ίδιο ανταγωνιστικό επίπεδο έχοντας συμμετοχή σε όσο το δυνατόν περισσότερα πρωταθλήματα όπως και φέτος όπου οι ομάδες μας συμμετέχουν παντού και στα αγόρια και στα κορίτσια».

proponites_d20f0.jpg

-           ΑΟ Μυκόνου και Άρης Σύρου έκαναν δυνατές κινήσεις στο ανδρικό τμήμα με προσθήκες δυνατών ονομάτων, έχεις διάθεση να μπεις σε αυτόν τον ...χορό;

«Η αλήθεια είναι ότι φέτος το ανδρικό πρωτάθλημα ενώ ξεκίνησε στην περσινή φιλοσοφία της συμμετοχής νεαρών και ντόπιων αθλητών ξαφνικά μετατράπηκε σε μια κούρσα μεταγραφών. Δεν είμαστε αντίθετοι στην απόφαση των υπολοίπων σωματείων, αλλά δεν έχουμε την πρόθεση να ακολουθήσουμε. Για εμάς το βάρος πέφτει στα τμήματα υποδομής με σκοπό να δημιουργήσουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες του μέλλοντος και επίσης να δώσουμε την ευκαιρία στα δικά μας παιδιά να συμμετέχουν στο ανδρικό και στο αντίστοιχο γυναικείο τμήμα».

-           Έχεις την στήριξη του κόσμου του νησιού ώστε να δυναμώσουν το μπάσκετ της Τήνου;

«Το νησί της Τήνου είναι Περιστεριώνας. Είναι συγκινητικό αυτό που συμβαίνει, το γήπεδο γεμίζει, πλήθος κόσμου μας ακολουθεί σε κάθε αγώνα εκτός του νησιού, σε κάθε αίτημα μας χορηγία, ή προσφορά οι πόρτες είναι ανοικτές και όλοι θέλουν να στηρίξουν την ομάδα μας και τα παιδιά μας. Τους ευχαριστούμε γιατί με αυτή την αγάπη τους μια κάνουν να αισθανόμαστε μια οικογένεια.

Κλείνοντας θέλουμε σαν νέο ΔΣ να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στα απερχόμενα μέλη για την πολυετή και ουσιαστική βοήθεια τους. Οι νεοεισελθόντες στο ΔΣ δείχνουν διάθεση για προσφορά και είμαστε αισιόδοξοι ότι και σε αυτή τη θητεία μας θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την ομάδα μας.

 Δεν πρέπει να παραλείψουμε να σας ευχαριστήσουμε και εσάς σαν “SportCyclades” και σαν Γιάννης Νοταράς που είστε κοντά μας και μέσω των άρθρων σας προβάλετε το κυκλαδίτικο μπάσκετ σε όλη την Ελλάδα»…

12916125_1534111770226531_5005463827744635817_o_10431.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares