Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 19:55

Κρίσιμη αγωνιστική με ''Παριανά'' ντέρμπι

Δύο κρίσιμα παιχνίδια θα διεξαχθούν στην Πάρο την Κυριακή για τον δεύτερο όμιλο της Β' κατηγορίας, όπου θα αναμετρηθούν οι τέσσερις ομάδες που εκπροσωπούν το νησί (Μαρπησσαϊκός - ΑΟ Πάρου Β', Νηρέας - Αστέρας Μαρμάρων).

Και οι δύο αναμετρήσεις είναι καθοριστικής βαθμολογικής σημασίας και αναμένεται να προσελκύσουν πλήθος φιλάθλων, ιδιαίτερα γιατί και οι τέσσερις ομάδες είναι Παριανές.

Πρώτα στο Δημοτικό γήπεδο Αρχιλόχου στις 13.00 ο Μαρπησσαικός αντιμετωπίζει τον ΑΟ Πάρου Β. Και ενώ οι νεαροί του ΑΟ Πάρου, πρόκειται για την ομάδα Κ.19 του συλλόγου, παίζουν εκτός βαθμολογικού ανταγωνισμού,για τον Μαρπησσαϊκό ο αγώνας είναι κομβικός, καθώς μόνο με νίκη θα συνεχίσει να κοιτά ψηλότερα και θα αντιστραφεί ένα κλίμα απογοήτευσης που υπάρχει μετά τα τελευταία αποτελέσματα.

Το έργο του δεν θα είναι καθόλου εύκολο γιατί ο ΑΟ Πάρου Β παλεύει όλα τα ματς και οι νεαροί παίκτες του «κουβαλάνε» έναν ενθουσιασμό από την ευκαιρία που τους δίνεται.

Θα διαιτητεύσουν οι κ.κ Ανδρικόπουλος , Ελευθεριάδης και Μαραγκός.

Αργότερα, στις 16.00 της ίδιας ημέρας στην Παροικιά ο Νηρέας υποδέχεται τον ισόβαθμο του Αστέρα Μαρμάρων στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Ο Αστέρας έχει μείνει αρκετό καιρό σε αγωνιστική απραξία και σίγουρα ο Αλ. Αλεξανδρής πρέπει να διαχειριστεί αυτήν την κατάσταση και να παρουσιάσει έτοιμη την ομάδα του για να κατακτήσει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Από τη μεριά του ο Ν. Μοστράτος είδε τον Νηρέα να κερδίζει πριν μία εβδομάδα την Κύθνο και αναμένει να έχουν καλύτερο ρυθμό οι παίκτες του στο επερχόμενο ντέρμπι.

Διαιτητής ο κ.Ελευθεριάδης με βοηθούς τους κ.κ Ανδρικόπουλο και Μαραγκό.

Το sportcyclades.gr είναι και στα δύο γήπεδα και σε ζωντανή μετάδοση θα σας μεταφέρει την εξέλιξη τους που αναμένεται συναρπαστική.

ΑΜΕΣ Νηρέας - Αστέρας Μαρμάρων [Live Streaming]

Μαρπησσαϊκός - ΑΟ Πάρου Β' [Live Streaming]

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares