Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 01:35

Θανάσης Κατσούλας : Μπορούμε να σπάσουμε το σερί του ΑΠΑΣ [aud]

Αποκλειστικά στο Sportcyclades ο παίχτης της ΧΒΑ Θανάσης Κατσούλας. Ο περσινός MVP της Α’ ΕΣΚΑΣΕ δήλωσε ευχαριστημένος από την ως τώρα πορεία της ομάδας του στο Πρωτάθλημα, εστίασε στο γεγονός ότι η ομάδα του έχει πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας και μπορεί να στερείται εμπειρίας αλλά της περισσεύει ενθουσιασμός, δίνοντας το σύνθημα για νίκη απέναντι στον ΑΠΑΣ στο σημερινό παιχνίδι.

Θανάση 4-3 ως τώρα στο Πρωτάθλημα… θετικό το πρόσημο;

Θα μπορούσα να πω ότι είμαστε ευχαριστημένοι καθώς σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να παίρνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ίσως να μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη τύχη αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στο τέλος στα παιχνίδια που ηττηθήκαμε. Είμαστε σε έναν όμιλο με ομάδες ισάξιες και όποιος είναι σε καλύτερη μέρα έχει καλύτερη τύχη.

Σήμερα , λοιπόν, αντιμετωπίζετε τον ΑΠΑΣ. Ο Ναξιώτικος Σύλλογος είναι σε καλό φεγγάρι και τρέχει ένα σερί 3-0 και έρχεται με φιλοδοξίες στη Χαλκίδα. Πώς αντιμετωπίζετε το παιχνίδι αυτό;

Ο Ναξιώτικος Σύλλογος είναι πολύ καλή ομάδα , έχει σαν βαρόμετρο την απόδοση του Προδρόμου συνεπικουρούμενος από ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ και θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Εμείς προσπαθούμε σε όλα μας τα παιχνίδια να παίζουμε πολύ καλή άμυνα και να παίρνουμε ενέργεια από αυτό. Έχουμε ένα πολύ νεανικό σύνολο και εμείς ,οι λίγοι, μεγαλύτεροι προσπαθούμε με την εμπειρία μας να μεταδώσουμε στα υπόλοιπα παιδιά παραστάσεις που θα τα βοηθήσουν στη διαχείριση του αγώνα. Στο αυριανό παιχνίδι θα ξεκινήσουμε από την άμυνά μας - που πιστεύω ότι θα είναι το κλειδί στην τελική έκβαση του νικητή- και θα προσπαθήσουμε να σπάσουμε το σερί του ΑΠΑΣ.

Θανάση, πέρυσι ήσουν MVP στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ. Φέτος, ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

Βασικός μου στόχος είναι να μπορέσω να βελτιώνομαι κάθε μέρα δουλεύοντας μέσα στο γήπεδο και να μεταδώσω την αγάπη μου για το άθλημα στα νέα παιδιά της ομάδας μου. Να μπορέσω να δουλεύω στο γήπεδο ως ένα παράδειγμα για τα νέα παιδιά με ταπεινότητα και σεμνότητα όπως αρμόζει σε κάθε αθλητή.

Η ευχή σου για το φετινό Πρωτάθλημα;

Να έχουμε πάνω από όλα υγεία όλοι οι αθλητές και να δούμε ωραίο θέαμα με ποιοτικά παιχνίδια από όλες τις ομάδες.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares