Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 00:57

Προκρίθηκε στους 4 του κυπέλλου και ετοιμάζεται για Πανθηραϊκό ο Ακράτητος

Την πρόκριση στους 4 του κυπέλλου ΕΠΣΔΑ πήρε ο Ακράτητος, που πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανθηραϊκό.

Ο Ακράτητος νίκησε 3-0 τον Ερμή Άνω Λιοσίων στο γήπεδο Πανοράματος ξεκινώντας νωθρά στο πρώτο ημίχρονο και κάνοντας αρκετά λάθη.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίζοντας πιο σοβαρά δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον Ερμή και με επιθετικό μονόλογο και χάνοντας σωρεία ευκαιριών πήραν την νίκη και μαζί την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε 1-0 με γκολ του Πετσίτη ο οποίος είχε και χαμένο πέναλντι στο 15'. Τα άλλα δύο γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι Κοντούλης 53'(πέναλντι) και Μαούνης με κεφαλιά στο 60'.

MVP του αγώνα ο τερματοφύλακας του Ερμή Ματουσιάκ ο οποίος έκανε διψήφιο αριθμό σωτήριων επεμβάσεων για την ομάδα του πιάνοντας και το πέναλτι που προαναφέραμε.

Πλέον η προσοχή μας στρέφεται στον Κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον Πανθηραϊκό στοχεύοντας μόνο στην νίκη.

ΕΡΜΗΣ:(ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ) Ματουσιάκ, Θάνος, Παπάζογλου, Κοντογιάννης, Κίσσας, Ατματζίδης, Κεχρής(61' Χατουτσίδης), Γκουσέτης(64' Λακουμέντας), Ιακωβίδης(64' Αντωνίου), Σιδηρόπουλος(61' Σοπίδης), Θεοφανίδης.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ:(ΧΛΩΡΟΣ) Μουζάκης, Νομικός(59' Σταυρόπουλος), Διονέλλης, Βλάχος(46' Κόρμαλης), Μαούνης, Κοντούλης, Τσεπελέ, Φιλιμέγκας, Odhiambo(59' Σαχσανίδης), Πετσίτης, Συκαράς(46' Πρίντεζης).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares