Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 19:06

Αισιόδοξη και πάνοπλη η Άνω Μερά κόντρα στον Φωστήρα

Έτοιμη να συνεχίσει το αήττητο σερί για έκτη συνεχόμενη αγωνιστική είναι η Άνω Μερά. Η ομάδα της Μυκόνου υποδέχεται τον Φωστήρα την Κυριακή(2 μ.μ.) σε ένα ματς που θέλει τους βαθμούς, προκειμένου να «πατήσει» ακόμα πιο σίγουρα στην κατηγορία και να νιώσει περισσότερο «ασφαλής» ως προς την υπόθεση παραμονή.

Οι Κυκλαδίτες είναι σε πολύ καλή κατάσταση τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, ενώ ιδιαίτερα ευχάριστο είναι το γεγονός ότι το απουσιολόγιο του Νίκου Κωτσοβού περιέχει για το συγκεκριμένο παιχνίδι μόνο δυο ονόματα. Του τραυματία Χατζάκου και του μόνιμα απόντα Κέμπε που βρίσκεται εκτός Ελλάδας, καθώς έχει πρόβλημα με την άδεια παραμονής του. Αντιθέτως επιστρέφουν οι Αχείμαστος και Παλαιοπάνος που εξέτισαν την τιμωρία τους, ενώ απολύτως καλά είναι πλέον και ο Σαββίδης που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού.

Για τον τεχνικό της Άνω Μεράς το ματς της Κυριακής με τον Φωστήρα είναι εξαιρετικά δύσκολο! «Παίζουμε με έναν ιστορικό αντίπαλο και η αποστολή μας κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι» τόνισε για να συνεχίσει: «Θέλουμε να ολοκληρώσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα το 2019 καθώς είναι το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος για φέτος.» Όσον αφορά το… 2020 ο Νίκος Κωτσοβός ήταν κατηγορηματικός. «Όλες οι ομάδες θα ενισχυθούν, που σημαίνει ότι όποια εφησυχαστεί μπορεί να την «πατήσει» από οποιονδήποτε αντίπαλο.» Το μεγαλύτερο κέρδος πάντως από την ως τώρα πορεία των… ορεινών της Μυκόνου σύμφωνα με τον προπονητή τους είναι η καταξίωση στην κατηγορία. «Η Άνω Μερά δεν είναι το χωριό που ανέβηκε στη Γ’ Εθνική.

Έχουμε ακουστεί και όλοι μας υπολογίζουν πλέον. Βλέπουν την αγωνιστική μας αξία. Άλλωστε ως τώρα δεν έχουμε πάρει κανένα αποτέλεσμα από τύχη. Αντιθέτως σε κάποια παιχνίδια πήραμε λιγότερα απ’ όσα αξίζαμε» επισήμανε ο Νίκος Κωτσοβός.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares