Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 11:02

Μπηκαν στην πόλη οι οχτροί ;

Στο άρθρο «Είμαστε όλοι Πόρφύρας»  έγραφα στην προτελευταία παράγραφο : «Ελάτε να δείτε ένα άλλο αθλητικό πρότυπο γεμάτο fairplay και όχι φαινόμενα ποδοσφαιρικής Β’ Εθνικής». Δεν ήταν ούτε βραδινή ονείρωξη, ούτε οφθαλμαπάτη. Ήξερα τι έγραφα. Από πέρσι, οι νευρικές απολήξεις της μύτης μου έπιασαν στην ατμόσφαιρα οσμή πτωμαϊνης και χωματερής.

Οσμή Β’ Εθνικής ποδοσφαίρου. Δεν είναι απαραίτητο να έχει κάποιος όσφρηση μπιγκλ ούτε λαμπραντόρ. Αρκεί μία στοιχειώδης γνώση της πιάτσας της Volleyleague και αντίληψη μαθητή Β’ Δημοτικού.

Σε μια περίοδο που κάτι άρχισε πάλι να ψιλοκινείται (επιτυχίες Εθνικής, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα), κάποιοι επιμένουν να κρατάνε τη στρουθοκάμηλο που λέγεται γυναικείο βόλλευ παστουρωμένη με σχοινιά. Γνωρίζουμε ότι δεν μπορεί να πετάξει, αφήστε τη τουλάχιστον να τρέξει λίγο. Πρακτικές λαχαναγοράς, πιάτσας ταξί στο σταθμό Λαρίσης και μπαρμπουτάδικου μέσα σε ένα elegant άθλημα. Η μπόχα της χωματερής μπερδεύεται με τη body lotion των αθλητριών.

Τέτοια φαινόμενα μας κάνουν να συμφιλιωθούμε με αυτά που κατηγορούσαμε, τις άδειες εξέδρες, τις μη τηρούμενες προκηρύξεις, τις χρεοκοπίες, το μέτριο αγωνιστικό επίπεδο. Να συμφιλιωθούμε γιατί είναι αντιαισθητικοί σπίλοι που όμως καυτηριάζονται με κατάλληλη πολιτική. Είναι σκόπελοι, τους βλέπουμε καθαρά, δεν είναι ύφαλοι. Τούτο δω όμως είναι μια μετάλλαξη. Είναι ένα λοιμώδες νόσημα από άλλο άθλημα που όλοι πιστεύαμε ότι τα αντισώματα του βόλλευ θα το απέρριπταν. Κι όμως.

Ο καθένας αναμετράται σε αυτή τη ζωή με τη συνείδηση και τις αξίες του. Στο μικρόκοσμο του γυναικείου βόλλευ, πάνω κάτω όλοι γνωριζόνται. Μερικές φορές οι ενδείξεις είναι πιο ισχυρές και από τις αποδείξεις. Αγαπητές καρυάτιδες των παρκέ, ρόδα τα αμάραντα, εντολοδόχοι (ελάχιστοι ευτυχώς) αυτής της καρκινογένεσης. Κάποιες επιλεκτικές αγκυλώσεις στους καρπούς όταν κάνετε υποδοχές και κάποια καρφιά στο γάμο του καραγκιόζη είναι τόσο ακραία για να είναι αληθινά. Έχετε προσωπικότητα ή όχι; Μήπως ταυτίζεστε με κάποιες «χαμαιτύπες» ποδοσφαιρικής Β’ Εθνικής που κανιβαλίζουν το άθλημά τους; Που εκπορνεύονται για 30 αργύρια στην Ιάσωνος ; Δε νομίζω.

Γι αυτό λοιπόν, κρατήστε αυτό το όμορφο νεοκλασσικό αρωματισμένο και σφραγίστε με σιλικόνη τα κουφώματα. Κοιτάξτε το ταβάνι σας λίγο πριν κοιμηθείτε χωρίς ενοχικά. Είναι πολύ όμορφη η αίσθηση.

Γιώργος Νομικός Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία Μαγνητική
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Έξι γραμμές, πολλές αλήθειες PR Φιλανθρωπία »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares