Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 19:03

Η έπαρχος Τήνου Νατάσα Δεληγιάννη Άσπρου για τα έργα στο γήπεδο του νησιού

Η Έπαρχος Τήνου κυρία Νατάσα Δεληγιάννη Άσπρου τοποθετήθηκε δημοσία αναφορικά με το έργο της αντικατάστασης του συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο του ''Βιντσίου'' στη Τήνο.

Αναλυτικά το κείμενο που αναρτήθηκε στο facebook: 

Χαίρομαι όταν μετά από κόπους και προσπάθειες, κάποια πράγματα γίνονται πραγματικότητα και αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Το σημαντικότερο όλων είναι να γίνονται πράγματα για τον τόπο μας , δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ποιοι βοήθησαν ώστε να γίνουν αυτά τα καλά για τον τόπο μας.

Θυμάμαι το 2017 ξεκινήσαμε με το Σίμο την επισκευή των αποδυτηρίων στο γήπεδο στο ΒΙΝΤΣΙ η οποία επισκευή ολοκληρώθηκε το Νοέμβριο του 2017 και αμέσως άρχισε όπως λέμε «το ένα να ζητά το άλλο». Τότε ήταν που απευθύνθηκα στον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη το Γιώργο Λεονταρίτη και του ζήτησα βοήθεια για το γήπεδο. Θυμάμαι μου είπε χαρακτηριστικά «πες ότι έγινε, θα το φτιάξουμε».

Στην αρχή αναρωτήθηκα πως θα γίνει, ποιος θα φτιάξει τη μελέτη, πως θα ανακατευτεί η Περιφέρεια σε ένα Δημοτικό Γήπεδο και πάλι όμως ο Γιώργος είχε τη λύση και έτσι στις 22/5/2018 υπογράφηκε η ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΙΑΒΑΘΜΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ που αφορούσε την ΤΗΝΟ και την Αμοργό, την Κύθνο, τη Σύρο και τη Νάξο για την επισκευή και στα νησιά αυτά των εκεί γηπέδων.

Με τον τρόπο αυτό της υπογραφής της ΔΙΑΒΑΘΜΙΔΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ και όχι προγραμματικής σύμβασης, η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ και για τα υπόλοιπα γήπεδα. Έτσι ξεκίνησε μια σειρά διαδικασιών προκειμένου να υπάρξει ανάδοχος του έργου και οι διαδικασίες αυτές ολοκληρώθηκαν το Μάιο του 2019. 

Τότε ήρθε ο ανάδοχος στην Τήνο, μιας και έπρεπε να έχει και οπτική επαφή με το γήπεδο. Στο διάστημα που ακολούθησε (που ήταν και καλοκαιρινοί μήνες) έπρεπε να γίνει επιβεβαίωση επιμετρήσεων και αποδοχή των υλικών και των προδιαγραφών μέσα από δυο Συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και στη συνέχεια να γίνει η παραγγελία στο Βέλγιο (μιας και ο τάπητας φυσικά είναι τελευταίας τεχνολογίας) οπότε κάποιοι «άπιστοι Θωμάδες» βιάστηκαν να πουν ότι οι κινήσεις ήταν προεκλογικές και ότι δεν θα γινόταν τίποτα.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι πάντα δίπλα στα νιάτα μας και στηρίζει τόσο τους αθλητές μας και τις αθλητικές υποδομές των νησιών μας. Για μας η καλύτερη ανταμοιβή θα είναι όταν το γήπεδο γεμίσει παιδικές φωνές και παιδικά χαμόγελα ικανοποίησης.Ήδη έχουμε τη δέσμευση από τον Αντιπεριφερειάρχη ότι θα αντικατασταθεί και ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου.

Οφείλω λοιπόν θεσμικά αλλά και σαν άνθρωπος, ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Γιωργο Λεονταριτη που το πήρε όλο το θέμα πάνω του και το διεκπεραίωσε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!

Νατάσα Δεληγιάννη Άσπρου

IMG-6dc8c80be63c0fd3d81ed083ed4af1f9-V_3722d.jpg

IMG-9b684fbe3a366b7a2cd18a5b5bf3b03b-V_f9a7c.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares