Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 14:22

Θύελλα Καμαρίου: Ικανοποίηση για την κλήση του Καραγιάννη στη Μικτή

Στην Θύελλα Καμαρίου η δουλειά στα αναπτυξιακά τμήματα συνεχίζεται με αδιάκοπους ρυθμούς και έχει ήδη αποφέρει τους πρώτους καρπούς, αφού εκτός της καλής παρουσίας στα πρωταθλήματα υπήρξε η κλήση 8 ποδοσφαιριστών για να προπονηθούν με τις Μικτές και τελικά η επιλογή του Βάιου Καραγιάννη που πλέον αποτελεί μέλος της ομάδας Κ12 της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Φυσικά, όλοι στον σύλλογο είναι υπερήφανοι και πολύ περισσότερο οι προπονητές που βλέπουν τους κόπους να πιάνουν τόπο.

Με κοινή ανάρτηση τους ο Στάθης Φίλων και ο Βασίλης Τσέπα, συγχαίρουν τον Βάιο και στέλνουν το ευχαριστώ τους: 

«Οι προπονητές Βασίλης Τσέπα και Στάθης Φίλων θελουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Βαιο Καράγιαννη για την επιτυχία του να είναι μέλος της μεικτής που θα εκπροσωπήσει τις Κυκλαδες στο τουρνουα που θα πραγματοποιηθεί στην Χίο .... Επίσης Θελουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τους γονείς του Βαιου και ιδιαίτερα την μητερα του Roula Polemi που μας έχουν εμπιστευθει την εξέλιξη του γιου τους και πίστεψαν στα λόγια μας πως ο Βαιος μέσα απ την δουλειά θα ανταμειφθεί ... Γιατί όπως πιστεύουμε και τονίζουμε τίποτα στην ζωή δεν χαρίζεται ... Πρέπει να δουλέψεις και να πιστέψεις πάνω σε αυτό που θες να πετύχεις .... Ο στόχος μας ήταν ο Βάιος να κάνει την διαφορά και το πετύχαμε ... Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή της μεικτης κυριο Γατσελο διότι παρακολούθησε προπονήσεις και αγώνες της ομάδας και εδωσε την ευκαιρία σε 8 παιδιά απ την ακαδημία να προπονηθούν και να έχουν την ευκαιρία που τους αναλογεί ...!!! Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια και στα 8 παιδιά για την προσπάθεια τους και να μην σκύψουν το κεφάλι γιατί την επιλογή την κέρδισαν μέσα από τη επίδοση τους στους αγώνες που πραγματοποιήσαμε .... Βαιε και πάλι συγχαρητήρια και με κάτω το κεφάλι και ακούγοντας τις οδηγίες που σου δίνουμε θα χαράξεις τον δικό σου ποδοσφαιρικό δρόμο ..... Ήταν μια αρχή και θα υπάρχει και συνέχεια ...!!!!»

Σχετική συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ομάδα, αναφέροντας:

«Η διοίκηση της Θύελλας Καμαρίου αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει θερμά συγχαρητήρια τόσο στον ποδοσφαιριστή των ακαδημιών μας Βάϊο Καραγιάννη (γεννηθείς 2008) για την κλήση του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής της Εθνικής ομάδας Κ12 που θα διεξαχθεί στη Χίο (3-11/1) όσο και στους προπονητές της ακαδημίας μας, για την σωστή και μεθοδευμένη δουλειά που πραγματοποιείται καθημερινά στις προπονήσεις».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares