Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019 10:32

Στροφή στην Θύελλα Καμαρίου ο Ερμής Κορυδαλλού

Σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστής του Ερμή Κορυδαλλού προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα που ακολουθεί με την Θύελλα Καμαρίου.

Οι Σενάι και Μπιτσάνης ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα με τους υπόλοιπους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή Σταύρου Τζαναβάρα.

Ο ίδιος αναφερόμενος στο ματς τόνισε

"Παίζουμε με τους πρωτοπόρους που διαθέτουν μια καλοδουλεμένη ομάδα, όμως στόχος μας αποτελεί σε κάθε ματς να προσπαθούμε να βγάζουμε πράγματα που δουλεύουμε και να προσπαθούμε να παίρνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ανεξάρτητα από τον αντίπαλο".

Για τις κινήσεις που θα γίνουν στο έμψυχο δυναμικό, ο νεαρός κόουτς υποστήριξε"Θα κινηθούμε για τέσσερις παίκτες. Έχουμε κλείσει δυο παίκτες ήδη και ελπίζουμε μέχρι τις 10 Ιανουαρίου να έχουμε οριστικοποιήσει τις συμφωνίες μας".

Για το πόσο δύσκολο είναι να υπάρχει κίνητρο σε μια ομάδα που έχει μείνει πίσω βαθμολογικά, ο κόουτς πρόσθεσε:"Το κίνητρο υπάρχει στα παιδιά γιατί έχουμε νεανικό ρόστερ. Από εκεί και πέρα όσο θα είμαστε μαθηματικά στο κυνήγι της σωτηρίας αυτό θα υποστηρίζουμε και θα προσπαθούμε, κάθε Κυριακή να διεκδικούμε βαθμούς. Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες εμείς θα παλεύουμε".

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
 

PAS NAXOU EGGRAFES

ΓΡΑΤΣΙΑΣ 400Χ400

BETARADES 300X250

IV Banner

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares