Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019 20:28

Γιάννης Καραλής... το ''πολυβόλο'' της Θύελλας Καμαρίου στο sportcyclades.gr

Το γκολ είναι δύσκολη υπόθεση; Όχι... για τον Γιάννη Καραλή δεν είναι, αφού το ραντεβού του με το σκοράρισμα είναι διαρκείας και επαναλαμβάνεται συχνά - πυκνά, 9 φορές για την ακρίβεια στο πρώτο γύρο του 5ου ομίλου πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Ο χαρακτηριστικός πανηγυρισμός αλά Ρονάλντο είναι μόνο το επιστέγασμα σε όλα αυτά που προσφέρει ο Γιάννης Καραλής στην Θύελλα Καμαρίου. Με περισσότερες από 50 συμμετοχές (Ατρόμητος, ΑΕΚ, Κέρκυρα) στη Σουπερ Λιγκ ο ''G.K.'' δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί την αιχμή του δόρατος των Καμαριανών, που φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

DSC_0271DFZSSFADFSD_ea4c5.jpg

Η συνταγή όμως της επιτυχίας και η προσπάθεια για την άνοδο στην football league έχει πολλά συστατικά... η άνοδος και το ενδεχόμενο να μην επιτευχθεί ο στόχος, το δέσιμο στη Θύελλα Καμαρίου και ο Βαγγέλης Χαντές, τα φαβορί για το πρωτάθλημα, ο πανηγυρισμός αλά Ρονάλντο, η αφιέρωση, oι μάχες στο τάβλι και οι ευχές... στην συνέντευξη που παραχώρησε στο sportcyclades.gr ο Γιάννης Καραλής:

- Θέλω να μου κάνεις ένα σχόλιο για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, όπου η ομάδα σου έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα και κατάφερε αν τερματίσει στην πρώτη θέση

«Ήταν ένας απαιτητικός πρώτος γύρος με δύσκολες έδρες και ομάδες, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και μέταλλο ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε μεγάλες νίκες και να είμαστε μονοί πρώτοι».

DSC_0295FDGHASDASDF_3d0a3.jpg

- Πρώτος σκόρερ μέχρι αυτή τη στιγμή, αποτελεί στόχο για σένα αν κερδίσεις τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο τέλος του πρωταθλήματος;

«Στόχος μου είναι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο και να κερδίζει η Θύελλα... Τώρα αν καταφέρω μέχρι το τέλος να διατηρηθώ στην πρώτη θέση του πινάκα των σκόρερ θα είναι διπλή χαρά για μένα».

- Ο στόχος της ανόδου για την Θύελλα Καμαρίου είναι ρεαλιστικός, θα θεωρούσες αποτυχία αν τελικά η ομάδα δεν καταφέρει να κερδίσει το πρωτάθλημα και την άνοδο;

«Σαφώς και στόχος της Θύελλας είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος όπως έχω δηλώσει από το καλοκαίρι. Φυσικά και δεν θα είναι όμως αποτυχία αν δεν πραγματοποιηθεί γιατί η ομάδα είναι για δεύτερη χρονιά στην Γ' εθνική και τώρα βάζει τις βάσεις για το μέλλον της. Πιστεύω όμως εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουμε από φέτος».

DSC_0194FGDGFD_1ce5f.jpg

- Είσαι ένας ποδοσφαιριστής που έχεις παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και έχεις ζήσει πράγματα στο ποδόσφαιρο, η Θύελλα πιστεύεις έχει τις δυνατότητες για να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο;

«Η Θύελλα είναι μια ομάδα με δύο προέδρους τον κύριο Φουστέρη και τον κύριο Θεδοσιάδη που βάζουν βάσεις και θα μείνουν χρόνια στο ποδόσφαιρο. Οπότε είναι θέμα χρόνου η Θύελλα να ανεβεί σε επαγγελματικό επίπεδο και να καθιερωθεί».

- Η Θύελλα Καμαρίου έχει ένα καλό όνομα όσο αφορά τον τρόπο λειτουργία και τη φερεγγυότητα, είναι βασικά συστατικά αυτά για να δουλέψει με ηρεμία ένας ποδοσφαιριστής και να βγάλει το 100% μέσα στο γήπεδο;

«Έχοντας αγωνιστεί σε πολλές ομάδες μπορώ να πω με σιγουριά ότι είμαστε τυχεροί που τα έχουμε λυμένα όλα τα προβλήματα στην Θύελλα... Στις μέρες μας σπανίζει η Φερεγγυότητα και η αγάπη που μας δίνει η διοίκηση. Αυτό πιστεύω πιστώνεται και στο γήπεδο».

81068505_2944234545595069_6530829804604751872_n_04341.jpg

- Βλέπουμε ότι κάθε γκολ που πετυχαίνεις με την ομάδα θέλεις να το πανηγυρίσεις με τον κόσμο, θα ήθελες περισσότερους φίλους της ομάδας στο γήπεδο;

«Μου αρέσει να πανηγυρίζω και να δίνουμε χαρά στον κόσμο ειδικά σε μια κλειστή κοινωνία όπως το Καμάρι και η Σαντορίνη. Το νησί έχει αρχίσει να αγκαλιάζει την ομάδα και θέλουμε να γεμίζει το γήπεδο σε κάθε ματς».

- Τι σημαίνει ο πανηγυρισμός αλά Ρονάλντο που κάνεις σε κάθε γκολ;

«Ο Κριστιάν Ρονάλντο ειναι ο αγαπημένος μου παίκτης και κατά την γνώμη μου ο κορυφαίος του πλανήτη... Γι αυτό πανηγυρίζω σαν αυτόν».

80428304_2599095726811425_1006019986562482176_n_311a4.jpg

- Ποιες ομάδες πιστεύεις ότι θα έχουν διάρκεια και θα πρωταγωνιστήσουν μαζί με εσάς στον β΄γύρο;

«Νομίζω η πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας έχει ελπίδες αλλά και καλές ομάδες ώστε να διεκδικήσουν κάτι. Θα είναι ένας δύσκολος γύρος. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι να καταφέρουμε να κρατηθούμε στην κορυφή που είναι κ ο στόχος μας».

- Αν μπορούσες να αφιερώσεις κάπου την πορεία του πρώτου γύρου και τα 9 γκολ που έχεις πετύχει ποιος ή ποιοι θα ήταν αποδέκτες αυτής της αφιέρωσης;

«Θα ήθελα να αφιερώσω τα γκολ που έχω πετύχει μέχρι τώρα στους συμπαίχτες μου γιατί τα γκολ τα πετυχαίνουμε όλοι μαζί. Επίσης στον προπονητή μας,  κύριο Χαντέ γιατί κατάφερε να γίνουμε οικογένεια και να παίζει ο ένας για τον άλλον, επίσης σε όλους όσους εργάζονται σε αυτή την ομάδα για να βοηθούν τους παίχτες ανά πάσα στιγμή σε ότι προκύψει. Τέλος στην οικογένεια μου και την κοπέλα μου την Μαρία που με στηρίζουν και με βλέπουν από το Sportcyclades σε κάθε ματς».

DSC_2683DSFGDFSGAS_1b1f4.jpg

- Αυτοί που γνωρίζουν λίγο περισσότερα τα ενδότερα της ομάδας ξέρουν ότι υπάρχουν επικές μάχες στο τάβλι, πολλές φορές με πρωταγωνιστή εσένα, τι ισχύει;

«Η αλήθεια είναι ότι γίνονται πολλές μάχες στο τάβλι με πρωταγωνιστή εμένα και τον Παπαζαχαρία. Σίγουρα υπάρχουν και τα ανάλογα πειράγματα αναλόγως το αποτέλεσμα».

DSC_0255FGDSDFGF_4649d.jpg

- Πως είναι η ζωή στη Σαντορίνη;

«Υπάρχει ποιότητα ζωής στην Σαντορίνη. Είναι ένα μέρος με ονειρική Θέα και πανέμορφα τοπία. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι είναι ο νούμερο ένα προορισμός των τουριστών».

- Άγιες και γιορτινές μέρες, μία ευχή από τον Γιάννη Καραλή

«Εύχομαι σε όλον τον κόσμο υγεία και αγάπη σε αυτούς και τις οικογένειες τους. Ελπίζω το νέο έτος να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους»

 DSC_0097FGSDGSDGDS_6eec1.jpg

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares