Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019 13:11

"Χτυπάει" και Αθανασόπουλο για τη θέση του... άσου η Θύελλα Καμαρίου

Στην Θύελλα Καμαρίου η απόκτηση τερματοφύλακα βρίσκονταν στις βασικές εισηγήσεις του Βαγγέλη Χαντέ μετά τη συνάντηση που έκανε προ ημερών με την διοίκηση της ομάδας.

Και αφού μέχρι τώρα οι ιθύνοντες του συλλόγου έκαναν πράξη τα όσα επιθυμούσε ο νεαρός προπονητής, δεν θα μπορούσαν να αντισταθούν και στη συγκεκριμένη... απαίτηση.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του soccerlive.gr βαλίτσες για το νησί του Ηφαιστείου ετοιμάζει ο Αλέξης Αθανασόπουλος προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία η μεταγραφή του στην Θύελλα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Ο νεαρός πορτιέρο αποτελεί γνώριμο πρόσωπο για τον Βαγγέλη Χαντέ, αφού, αμφότεροι είχαν συνεργαστεί πέρυσι στον Παλληνιακό, με τον ικανότατο άσο να πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν.

Ο Αθανασόπουλος φέτος στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε για λογαριασμό της Κορίνθου 2006 ενώ έχει περάσει ακόμη από τον Παναιτωλικού. 

Να σημειωθεί ότι ο Αθανασόπουλος θα είναι ο δεύτερος παίκτης που μετακινείται από την Κόρινθο 2006 στο Καμάρι, μετά τον Γρηγόρη Ράπτη. 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares