Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019 22:02

Πανθηραϊκός: Συγχαρητήρια στους αθλητές που κλήθηκαν στις Μικτές και τους προπονητές τους

Με 5 αθλητές θα εκπροσωπηθεί ο Πανθηραϊκός στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων Κ12 και Κ14 και στους αγώνες που θα δώσουν στη Χίο για το πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η συνεργασία του Πανθηραϊκού  με την ακαδημία της Playland, έχει αποφέρει σημαντικά αποτελέσματα στην ανάδειξη ταλέντων από τη Σαντορίνη και αυτό ικανοποιεί ιδιαίτερα την διοίκηση της ομάδας, που εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Με πέντε ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπηθεί η ομάδα μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ12 και Κ14, που θα διεξαχθεί 03-11/01/2020 στη Χίο.

Συγκεκριμένα, οι Κουλουριώτης Αντώνης, Λυγνός Παναγιώτης και Τσικλητάς Βαγγέλης (Κ12) καθώς και οι Διονυσόπουλος Ανδρέας και Ξαγοράρης Ιάκωβος (Κ14), κλήθηκαν από τους ενωσιακούς μας προπονητές κ. Γατσέλο Ευάγγελο και κ. Μπελεγρίνη Άκη για να στελεχώσουν τις μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ Κυκλάδων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθηραϊκού συγχαίρει τους νεαρούς αθλητές της ομάδας μας, τον υπεύθυνο ακαδημιών κ. Ξαγοράρη Άκη καθώς και τους προπονητές των τμημάτων υποδομής του Πανθηραϊκού και του Αθλητικού Κέντρου Playland κ. Κρεμμύδα Δημήτρη και κ. Τσοβάρα Βαγγέλη και εύχεται στις Μικτές ομάδες της Ένωσής μας καλή επιτυχία στην επερχόμενη διοργάνωση.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares