Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 14:23

Το sportcyclades.gr στη Χίο

Μετά από 10 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας στα πρωταθλήματα των Μικτών ομάδων το sportcyclades.gr δεν θα μπορούσε να μην δώσει το παρών στη Χίο, όπου μεταξύ 3 και 11 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν οι αγώνες του ομίλου νήσων για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ12 και Κ14.

Χάρη στη στήριξη των χορηγών μας, τετραμελή αποστολή, συνεργαζόμενη πάντα με τα τοπικά μέσα θα καλύψουν μεγάλο μέρος του τουρνουά με εκτενή ρεπορτάζ και φυσικά ζωντανές μεταδόσεις.

Φέτος, οι μεταδόσεις θα είναι περισσότερες, αφού θα υπάρχουν διαθέσιμα δύο συνεργία που θα είναι σε θέση να μεταφέρουν στους δέκτες σας εικόνα από τους αγώνες που γίνονται από τα δύο γήπεδα την ίδια ώρα.

Επίσης, θα υπάρχουν έκτακτες ζωντανές εκπομπές μέσα από τις οποίες θα έχουν βήμα οι πρωταγωνιστές και οι ενώσεις για να προβάλουν την προσπάθεια και το έργο τους. Φυσικά όλες οι μεταδόσεις θα αναμεταδοθούν σε όλα τα νησιά του Αιγαίου μέσα από τα συνεργαζόμενα ΜΜΕ.

Οι μεταδόσεις θα ξεκινήσουν από το Σάββατο 4 Ιανουαρίου και τον αγώνα της Κ14, ΕΠΣ Δωδεκανήσου - ΕΠΣ Σάμου.

Γι εκδήλωση χορηγικού ενδιαφέροντως, επικοινωνήστε με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 6941609899.

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares