Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2020 20:59

«Μάχη» της ΕΠΣ Κυκλάδων για την αποστολή της Χίου και τροποποίηση του προγράμματος

Τα πάνω κάτω έχει φέρει το απαγορευτικό του απόπλου των πλοίων από τα λιμάνι του Πειραιά και των Νησιών, αφού το Νήσος Χίος που θα μεταφέρει τον κύριο όγκο της αποστολής της ΕΠΣ Κυκλάδων παραμένει δεμένο στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Πλέον, με επείγουσα ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο η ΕΠΣ Κυκλάδων, τα δρομολόγια των πλοίων θα υποστούν τροποποίηση, συνεπώς και το ταξίδι της αποστολής, που έχει να κάνει την αποβίβαση από Πειραιά, τη Σύρο και τη Μύκονο. Οι νέες ώρες θα ανακοινωθούν στους αθλητές από τους υπευθύνους και τους προπονητές όταν υπάρξουν νεότερα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, η ΕΠΣ Κυκλάδων δεν έχει κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια, αφού σήμερα υπήρξε ένας «πυρετός» προγραμματισμού, προκειμένου να εξασφαλισθεί η μετακίνηση των αθλητών από την Πάρο, την Σαντορίνη και τη Νάξο, που ούτως ή άλλως δεν θα μπορέσουν λόγω του απαγορευτικού να μετακινηθούν έγκαιρα στον Πειραιά και να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή.

Για ακόμη μία φορά, η ΕΠΣ Κυκλάδων, προκειμένου να περάσει τον σκόπελο του ακτοπλοϊκού θα βάλει «βαθιά το χέρι στην τσέπη» προκειμένου να μετακινηθούν αθλητές με αεροπλάνα.

Όσο αφορά το πρόγραμμα των αγώνων, αυτό επίσης θα τροποποιηθεί, αφού εκτός της ΕΠΣ Κυκλάδων, καθυστερημένη άφιξη στο νησί θα υπάρξει και από τις υπόλοιπες αποστολές.

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους!

Τροποποίηση στο πρόγραμμα αναχωρήσεων των Μικτών, επείγουσα ανακοίνωση της ΕΠΣΚ

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares