Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2020 19:30

Γιαννακόπουλος: Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο στη Νάξο αλλά θα παλέψουμε για τη νίκη [aud]

Αποκλειστικά στο Sportcyclades μίλησε ο Κόουτς του προσεχούς αντιπάλου του ΑΠΑΣ, Αργοναύτη Ραφήνας, Γιώργος Γιαννακόπουλος.

Ο τεχνικός της Αθηναϊκής ομάδας που βρίσκεται για 5η συνεχή χρονιά στον πάγκο της , οδηγώντας την από τα …«αλώνια» στα «σαλόνια» της Γ΄Εθνικής (πέρισυ μάλλιστα βρέθηκε και μια ανάσα από τη Β΄Εθνική αλλά έχασε την ευκαιρία στα μπαράζ ανόδου), κάνει τον απολογισμό  ως τώρα, οριοθετεί τους στόχους , μιλάει για τα φαβορί του Ομίλου. Ακόμη μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το Ναξιώτικο Σύλλογο, γνωρίζοντας ότι στο Κυριακάτικο παιχνίδι το έργο της ομάδας του είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Κόουτς , θα ήθελα να μου κάνεις έναν απολογισμό για την χρονιά που πέρασε για την ομάδα σου, ειδικά όσον αφορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Κοιτάξτε, εμείς κάναμε μια καινούργια αρχή φέτος στη Ραφήνα καθώς ο βασικός μας κορμός άλλαξε κατά πολύ σε σχέση με πέρσι. Ουσιαστικά κάναμε μια επανεκκίνηση βάζοντας στο ρόστερ μας πολλά νέα παιδιά. Ενώ ξεκινήσαμε καλά στη συνέχεια κάποιοι τραυματισμοί μας στοίχησαν και είχαμε ανεπιτυχή αποτελέσματα. Συνεχίζουμε να προσπαθούμε σε ένα πάρα πολύ δύσκολο Όμιλο με πάρα πολύ καλές ομάδες. Θέλουμε να πετύχουμε τις νίκες που απαιτούνται για την παραμονή στην Κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται ώστε να φύγει το άγχος και να προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο.

Θεωρείτε ότι η αποχώρηση του Αίαντα Αυλίδος από το Πρωτάθλημα θα επηρεάσει τις ισορροπίες; Ήδη «ψυχολογικά» η Βαθμολογία έχει αλλάξει…

Ψυχολογικά ναι συμφωνώ αλλά ουσιαστικά δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι. Έτσι κι αλλιώς η ομάδα της Αυλίδας δεν είχε πετύχει κάποια νίκη οπότε δε νομίζω ότι θα επιφέρει κάποια αλλαγή αυτή η αποχώρηση.

Ας έρθουμε τώρα στο παιχνίδι της Κυριακής. Ο ΑΠΑΣ είναι αήττητος στη Νάξο όπως γνωρίζετε. Ποιο είναι το πλάνο σας ώστε η ομάδα σας να φύγει νικήτρια από τη Νάξο;

Ο ΑΠΑΣ έχει κάνει μια αξιοπρόσεκτη πορεία, κατά την εκτίμησή μου, δεν έχει χάσει παιχνίδι στο γήπεδό της , έχει κάνει ένα τεράστιο διπλό στην Αθήνα με αντίπαλο τη ΦΕΑ , ένα διπλό που λίγες ομάδες θα το κάνουν, δείχνει μια ομάδα σκληροτράχηλη , μια ομάδα που οι ρόλοι είναι διακριτοί, μια ομάδα με πλάνο. Εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ στην άμυνά μας για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό. Σίγουρα έχουμε την ποιότητα να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα αλλά θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες νίκης, θα πρέπει να περιορίσουμε τον Προδρόμου που είναι παίχτης υψηλής ποιότητας για την Κατηγορία, να πάρουμε τα αμυντικά μας rebound που είναι ένα κομμάτι στο οποίο έχουμε πρόβλημα και αν μπορέσουμε να ανοίξουμε το ρυθμό και να βρούμε ανοιχτό γήπεδο νομίζω ότι θα είμαστε σε καλό δρόμο για να φύγουμε με το διπλό από τη Νάξο.

Πείτε μου Κόουτς, από αυτό που έχετε δει ως τώρα, ποιες είναι οι ομάδες που θα κυνηγήσουν το Πρωτάθλημα;

Θεωρώ ότι το Ίλιον είναι το μεγάλο φαβορί καθώς είναι μια ομάδα με σταθερό κορμό , μια ομάδα συμπαγής , με καλή χημεία και  έμπειρο προπονητή. Από εκεί και πέρα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ ο Ερμής Σχηματαρίου που παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε κάπως «περίεργα» και με σκαμπανεβάσματα πιστεύω ότι θα βρει το ρυθμό του και θα φτάσει ψηλά. Τέλος, πιστεύω ότι και η ΦΕΑ έχει τα φόντα να πάει ψηλά ενώ θεωρώ ότι και ο Κρόνος έχει τη χημεία και το μέταλλο να διατηρηθεί ψηλά. Όλες οι άλλες ομάδες βρισκόμαστε στον ίδιο παρονομαστή.

Όσον αφορά την ομάδα σου , υπάρχει μια «κρυφή» επιθυμία για πλασάρισμα στην πρώτη 4αδα του Πρωταθλήματος;

Εμείς και πέρσι φτάσαμε στα μπαράζ και είμασταν επιλαχόντες για μια θέση στη Β’ Εθνική , κάτι που τελικά δεν έγινε. Σκοπός μας , λοιπόν , όχι φέτος μόνο αλλά όλα τα χρόνια που είμαι στη Ραφήνα είναι να παίζουμε ωραίο μπάσκετ , χωρίς σκοπιμότητες και να το ευχαριστιόμαστε όλοι , παίχτες, προπονητές και διοίκηση. Η φιλοσοφία μας είναι να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. Τώρα αν ο τελικός απολογισμός μας φέρει σε μια θέση για άνοδο ή για να παίξουμε μπαράζ εννοείται πως είναι καλοδεχούμενη. Πάντως πρωταρχικός στόχος μας είναι να εξασφαλίσει η ομάδα την παραμονή της.

Κόουτς, κλείνοντας θα ήθελα την δική σου ευχή για το Πρωτάθλημα και για τη νέα Χρονιά.

Θέλω να ευχηθώ να έχουν υγεία όλοι οι αθλητές όλων των ομάδων , όλος ο φίλαθλος κόσμος , να γίνονται ωραία παιχνίδια και να παρακολουθήσουμε ωραίο μπάσκετ. Πάνω από όλα υγεία σε όλον τον κόσμο για τη νέα Χρονιά.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares