Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2020 19:10

Μοιράστηκαν τις νίκες οι ΕΠΣ Λέσβου και ΕΠΣ Χίου

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις η Κ12 της ΕΠΣ Χίου με σκορ 2-1 απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Λέσβου στο ματς που διεξήχθη στο "Φαφάλειο" γήπεδο.

Με καθυστέρηση πραγματοποιήθηκε η έναρξη του αγώνα, ο οποίος ξεκίνησε στις 5 το απόγευμα λόγω της καθυστερημένης άφιξης της αποστολής της ΕΠΣ Λέσβου.

Οι τυπικά γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό μετά από σουτ του Γιώργου Τομάζου, όμως στη συνέχεια, η ομάδα του Γιώργου Κομνηνού έφτασε στην ισοφάριση στο 16ο λεπτό με σκόρερ τον Χωματά.

Στο 24ο λεπτό ο Σαμψών έκανε το 2-1 για τους οικοδεσπότες του τουρνουά, από εκεί και ύστερα η ομάδα της Λέσβου προσπάθησε να ισοφαρίσει, όμως οι Μυτιλινιοί στάθηκαν άτυχοι αφού το σουτ του Ιστρέφι κατέληξε στο δοκάρι.

Κ12 ΕΠΣ Λέσβου: Νομικός, Μόνιος, Χριστοφάκης, Καϊμάκης, Σαμψών, Μανωλακάκης, Καλανδρόπουλος, Τομάζος, Σουσάμης, Τσιμούνης, Μπαχάς

Αναπληρωματικοί: Ξυντάρης, Μπαζμάκης, Φαφαλιός, Αξιώτης, Γρηγορόπουλος

Κ12 ΕΠΣ Χίου: Πατσέλας, Μωραϊτης, Ιστρέφι, Τακτικός, Καριωτέλλης, Καραφασούλης, Γεωργίου, Χωματάς, Νταλαμπίρας, Κορλεντίνης

Αναπληρωματικοί: Κουζίνογλου, Γιαννακίδης, Γιαννίκος, Μανούσος, Καρεκός

Αντίστοιχα η Κ14 της ΕΠΣ Λέσβου ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις καθώς επικράτησε με σκορ 3-0 της ΕΠΣ Χίρου.

Το σκορ άνοιξε ο Λιτσολάρι με φανταστικό σουτ στο 16', κάνοντας το 1-0, σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η Λέσβος συνέχισε τη πολύ καλή εμφάνιση με τον Μουτσογιάννη να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του στο 54', ενώ ο Κυλινδρέας έγραψε το τελικό 0-3 στις καθυστερήσεις.

K14 ΕΠΣ Λέσβου: Λεμπέσης, Καραβατάκης, Σάκαλης, Τζάνης, Βουρλής, Κάσσος, Αγγσολάρι, Μουτσογιάννης, Ροίδης, Ανδριώτης

Αναπληρωματικοί: Τράικο, Μαϊστρέλης, Μπινιάκου, Τζίμης, Κοντός, Κυλινδρέας, Νταλαμπίρας

Κ14 ΕΠΣ Χίου: Ντεντάι, Οικονόμου, Βασιλάκης, Κρετσούλας, Φωκιανός, Ντέντα, Μένης, Λεάντρο, Κουμέλας, Φλάμος, Μέννης Κοσμ.

Αναπληρωματικοί: Κυδώνης, Τσιριώτης, Παπαμονιώδης, Κλήμης, Πρρόνι, Κουτσώνας, Μαδιανός

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares