Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2020 20:17

Εύκολο ξεκίνημα για την ΕΠΣ Δωδεκανήσου [pics-vid]

Ξεκίνημα με νίκη και για την ΕΠΣ Δωδεκανήσου καθώς επικράτησε σχετικά εύκολα με σκορ 5-0 της ΕΠΣ Σάμου και κάπως έτσι ξεκίνησε με το δεξί της αγωνιστηκές της υποχρεώσεις στον 7ο όμιλο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προ εθνικών ομάδων.

Το σκορ άνοιξε στο 8' ο Σαρίγιαννης μετά από συνεχόμενα λάθη στην άμυνα της Σάμου, ο παίκτης της Δωδεκανήσου εκμεταλλεύτηκε αυτή την αδράνεια και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 15' ο Πιπέρης με ένα πολύ καλό πλασέ θα διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του.

Ο Λεονταρόπούλος στο 27' μετά από μία πολύ καλή προσπάθεια έκανε το 3-0 ενώ το 4ο γκολ για τους τυπικά γηπεδούχους πέτυχε ο Πιπέρης με ένα πολύ καλό σουτ στο τέλος του 1ου ημιχρόνου. Στο 55' o Κανέλλης έκανε το 5-0 για την ομάδα του, ενώ στο 69' έκανε το τελικό 6-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βαφειάδης και βοηθούς τους Τραούδα και Στεφάνου

Κ14 ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Γιάννος, Καλογήρου, Σαρηγιάννης, Κυριαζάκος, Βασιλείου, Σκουφετζής, Λεονταρόπουλος, Μανίκαρος, Πιπεράς, Δεναξάς, Καραγιάννης

Αγωνίστηκαν και οι: Σπατιώτης, Αποστολάκης, Κανέλλης, Θυριάκης, Φραγκονικόλας, Θεοδωράκης, Χαρίτος

Κ14 ΕΠΣ Σάμου: Σουρής, Τηγανίτης, Χαντές, Πρίφτι, Χατζηπαναγιώτης, Κούβδας, Σχοινάς, Κατσιώτης, Πλακίδας, Καμίλης, Καρούτσος

Αγωνίστηκαν και οι: Ράπτης, Κουκουράβας, Τελιγιαννίδης, Ζαούτης, Καρλοβασίλης, Λειβαδάρας, Σταματόπουλος, Καραγιαννάκης, Ιωαννίδης.

Δείτε το ματς όπως μεταδόθηκε από την σελίδα του sportcyclades καθώς και φωτογραφικό υλικό.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares