Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2020 01:05

Φίλιππος Σταμέλος (Παίκτης Αργοναύτη): Θέλουμε τη νίκη στη Νάξο [aud]

Ο νεαρός παίχτης του Αργοναύτη Ραφήνας μίλησε αποκλειστικά στο Sportcyclades για το αυριανό παιχνίδι με τον ΑΠΑΣ τονίζοντας ότι η ομάδα του έχει την ποιότητα και τη θέληση να διεκδικήσει μέχρι τέλους τη νίκη στη Νάξο.

Ακόμα, περιέγραψε την εμπειρία του στα γήπεδα της Γ’Εθνικής ως τώρα στο Πρωτάθλημα, μίλησε για το επίπεδο του Πρωταθλήματος και για τα προσωπικά του όνειρα.

Φίλιππε, πώς βλέπεις την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας σου;

Νομίζω ότι μέχρι τώρα η πορεία ου έχουμε κάνει είναι αρκετά καλή καθώς ο φετινός Όμιλος είναι πολύ δύσκολος και το Πρωτάθλημα είναι πολύ απαιτητικό. Έχουμε κάνει αρκετά καλές νίκες ώστε να είμαστε ικανοποιημένοι μέχρι τώρα.

Έρχεστε από μια εντός έδρας ήττα από το Ίλιον. Στο μυαλό όλων σας είναι να τη «ρεφάρετε» στη Νάξο;

Η αλήθεια είναι ότι κάναμε μια ήττα στην έδρα μας και αυτό το γεγονός την χαρακτηρίζει ως «κακή ήττα» αφού όλες οι ομάδες κοιτάζουν πρώτα να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού αλλά έχουμε και τη θέληση και την ποιότητα να φτάσουμε στη νίκη που θα μας δώσει μεγάλη ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια.

Τί γνωρίζεις για την ομάδα της Νάξου;

Η ομάδα της Νάξου είναι πολύ δυνατή στην έδρα της γεγονός που το δείχνουν και τα αποτελέσματα αφού είναι αήττητη. Έχει ένα βασικό, καλό κορμό 5-6 παιχτών που τραβάνε περισσότερο «το κουπί», έχει έναν παίχτη , το Γιάννη τον Προδρόμου, που είναι και πολύ έμπειρος και πολύ ποιοτικός και γενικά είναι μια πολύ καλή ομάδα και ένας δύσκολος αντίπαλος. Πιστεύω , παρόλα αυτά , ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι και αφού μπορέσουμε να ελέγξουμε τα rebound και ιδίως τα αμυντικά, θα έχουμε αρκετές πιθανότητες να χτυπήσουμε το παιχνίδι.

Πώς βιώνεις τη φετινή Γ’Εθνική;

Όπως είπα είμαστε σε ένα πολύ δύσκολο Όμιλο και κάθε παιχνίδι θέλει μεγάλη προσοχή. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος μπορεί να βρεθείς από τις πρώτες στις τελευταίες θέσεις της Βαθμολογίας. Εγώ προσπαθώ όσο μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου, ευχαριστιέμαι το παιχνίδι και όλο αυτό που ζω με τα παιδιά της ομάδας μου δεν το αλλάζω με τίποτε καθώς αποτελεί μοναδική εμπειρία. Θα προσπαθήσω με πολύ δουλειά να φτάσω όσο ψηλότερα γίνεται.

Η ευχή σου για τη νέα χρονιά;

Εύχομαι να συνεχιστεί να είναι το Πρωτάθλημα τόσο συναρπαστικό όσο είναι μέχρι τώρα και υγεία σε όλους τους αθλητές όλων των ομάδων .

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares