Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2020 18:59

Πάει για Βεζυρτζόγλου η Θύελλα Καμαρίου

Στην Θύελλα Καμαρίου μπορεί το +4 να έχει σκορπίσει ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας, παρ' όλα αυτά, οι ιθύνοντες του συλλόγου διατηρούν χαμηλούς τόνους.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του νησιώτικου σωματείου καθημερινά και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα εργάζονται για ένα σκοπό, την άνοδο της ομάδας στην Football League. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις που θα δώσουν στο σύλλογο το βάθος που απαιτεί ο πρωταθλητισμός. 

Η διοίκηση των Καμαριανών το γνωρίζει αρκετά καλά αυτό το γεγονός, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Δημήτρη Βεζιρτζόγλου.

Ο ικανότατος επιθετικός που αποδεσμεύτηκε από τον ΑΟΝ Αρτάκης πριν μερικές εβδομάδες φαίνεται ότι βρίσκεται ψηλά στη λίστα των πρωτοπόρων του 5ου ομίλου και εντός των ημερών θα υπάρξει η τελική απόφαση. 

Ο Δημήτρης Βεζιρτζόγλου είναι επιθετικός γεννημένος στην Νέα Αρτάκη , την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε επιτυχώς με τις ομάδες του Αιολικού και Ολυμπιαδας Οινοφύτων και έχει αγωνιστεί επισης στην μέχρι τώρα καριέρα του σε ομάδες Β’ , Γ’ Εθνικής και Δ’ Εθνικής κατηγορίας ( μεταξύ άλλων, σε Καλλιθέα , Αιολικό , Θήβα, Χαλκίδα, , Ερμή Κιβερίου ,Ολυμπιάδα Οινοφύτων , Κύμη).

Η κίνηση αυτή δείχνει την πρόθεση της διοίκησης να εντάξει έναν ικανότατο φορ στο σύλλογο που έχει παραστάσεις. 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares