Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2020 01:47

Ήττα στις λεπτομέρειες για την Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων [vid-pics]

Ένα γκολ του Κάσσου στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αρκετό για να κρίνει την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του αγώνα των Μικτών Κ14 μεταξύ της ΕΠΣ Κυκλάδων και της ΕΠΣ Λέσβου.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τους Κυκλαδίτες να δείχνουν διάθεση να πιέσουν από το πρώτο λεπτό, ενώ από την πλευρά της Λέσβου άργησαν να μπουν στο ματς, οι οποίοι απείλησαν με μακρινά σουτ όμως ο Αποστολόπουλος δήλωσε παρών.

Οι Μυτιληνιοί τελικά κατάφεραν να προηγηθούν με τον Κάσσο στο 36' ο οποίος έπειτα από λάθος στην άμυνα, σούταρε εύστοχα, κάνοντας το 0-1.

Η ομάδα του Άκη Μπελεγρίνη, είχε προβλήματα στον τομέα της ανάπτυξης του παιχνιδιού και της δημιουργίας φάσεων, αλλά παρόλα αυτά έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ με πρωταγωνιστή στον Τσιφούτη, ο οποίος με επιθετικές πρωτοβουλίες στάθηκε άτυχος σε τετ α τετ στο 50' το οποίο μπλόκαρε ο Λεμπέσης και λίγο αργότερα, όπου μετά από σουτ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Αυτή η ήττα δεν επηρεάζει την πορεία της ομάδας στη διοργάνωση, αφού με νίκες στα επόμενα παιχνίδια θα είναι αυτή που θα πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια για την επόμενη φάση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και σε αυτό τον αγώνα, οι άνθρωποι της ΕΠΣ Κυκλάδων είχαν αρκετά παράπονα από την διαιτησία του κ. Τζέτα, που είχε βοηθούς τους κ.κ. Αμοιρίδη και Μηλιό.

K14 ΕΠΣ Κυκλάδων (Μπελεγρίνης): Αποστολόπουλος, Χωριανόπουλος, Βλαχάκης, Γιαουπάι, Κυριαζίδης (50' Τσόπελας), Κλάρας, Ράμα (64' Μάρτίνος), Χάμζα, Ξαγοράρης, Νομικός (44' Πούλιος), Τσιφούτης

Η υπόλοιπη αποστολή: Κάπελας, Ξενάκης, Μήλας, Διονυσόπουλος

Κ12 ΕΠΣ Λέσβου: Λεμπέσης, Καβατάκης, Σάκαλης, Τζάννης (60' Κυλινδρέα), Κυρίκης, Βουρλής, Κάσσος, Αγγσολάρι, Μουτσογιάννης (69' Δουβαλέτας), Ροϊδης, Ανδριώτης (60' Μαϊστρέλης)

Η υπόλοιπη αποστολή: Κοντός, Τράικο, Τζίμης, Μπινιάκου

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε και το φωτογραφικό άλμπουμ 

 

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares