Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2020 18:33

Ο Ραφάηλ Ζέλο στο thyellakamariou.gr

Στο thyellakamariou.gr παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη του 2020, ο ποδοσφαιριστής μας Ραφάηλ Ζέλο.

 O 26χρονος μέσος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για το πρωτάθλημα, το νησί της Σαντορίνης, τους συμπαίκτες του, και πολλά άλλα!

«Το κλίμα είναι το κλειδί»

Η πρώτη ερώτηση αφορά τη γνώμη που έχει σχηματίσει για το σύλλογο, τόσο σαν ομάδα όσο και διοικητικά:

«Στην αρχή ήταν δύσκολα επειδή ήμασταν πολλοί καινούριοι , στην πορεία αρχίσαμε να βρίσκουμε τη χημεία μας και να γνωριζόμαστε καλύτερα . Η διοίκηση ήταν πολύ κοντά μας και ότι χρειαζόμασταν το είχαμε, όπως συμβαίνει και τώρα.

 Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό και αυτό είναι το κλειδί για την πορεία μας μέχρι στιγμής. Οργανωτικά γίνεται μια καλή προσπάθεια και έχουμε όλα τα εχέγγυα έτσι ώστε να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας μέχρι το τέλος.»

«Μπορούμε να κρατήσουμε την πρώτη θέση!»

Μπορεί η Θύελλα Καμαρίου να κρατήσει την πρώτη θέση στη βαθμολογία;

«Σίγουρα είναι στο χέρι μας, επειδή παίζουμε τα πιο κομβικά παιχνίδια στην έδρα μας. Θεωρώ πώς η ομάδα που το επιθυμεί περισσότερο θα φτάσει και στο στόχο, που είναι το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι μπορούμε σαν Θύελλα να κρατήσουμε την 1η θέση διότι έχουμε μια καλή ομάδα, και λειτουργούμε σαν σύνολο.»

«Ζούμε ο ένας την καθημερινότητα του άλλου»

Στην ερώτηση που του έγινε για το αν έχει βοηθήσει την ομάδα να δεθεί, το γεγονός πώς η Σαντορίνη είναι μικρή και οι επιλογές λίγες, απαντάει:

«Έχει βοηθήσει πάρα πολύ, το να κάνουμε πράγματα μεταξύ μας και να περνάμε τον περισσότερο χρόνο μαζί μας έχει δέσει και μας έχει φέρει πιο κοντά γιατί εκτός από την προπόνηση ζούμε ο ένας την καθημερινότητα του άλλου.»

Zelo_6_a7b51.jpg

«Ανυπομονώ να επιστρέφω στο νησί»

Πώς του φαίνεται η ζωή στο νησί;

«Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο ειδικά όταν είσαι μακριά από την οικογένειά σου και από ανθρώπους που αγαπάς, στην πορεία συνήθισα τη ζωή εδώ και τώρα κάθε φορά που φεύγω για αγώνα ή κάτι τέτοιο ανυπομονώ να γυρίσω στο νησί.»

«Μου έχουν μείνει το παιχνίδι με τον Εθνικό & τον Πανθηραϊκό»

Ερωτώμενος για το ποια παιχνίδια του έχουν μείνει περισσότερο στο μυαλό, αναφέρει αυτά με Εθνικό και τον Πανθηραϊκό, και εξηγεί γιατί:

«Το παιχνίδι με τον Εθνικό μου έχει μείνει περισσότερο από τα υπόλοιπα γιατί κάναμε μεγάλη προσπάθεια σε δύσκολη έδρα και καταφέραμε υπό αντίξοες συνθήκες να πάρουμε αυτό που αξίζαμε, το διπλό.

Επίσης, το παιχνίδι με τον Πανθηραϊκό που είναι τοπικό ντέρμπι και δώσαμε πολλή χαρά στον κόσμο μας και ειδικά στους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα, που παίξαμε και γι αυτούς.»

«Θέλω να ξεχάσω το ματς με το Κερατσίνι»

Το ματς με το Κερατσίνι, θα ήθελε να το ξεχάσει, κι αυτό γιατί η ομάδα δεν μετουσίωσε τις πολλές ευκαιρίες της σε γκολ:

«Θα ήθελα να ξεχάσω το ματς με το Κερατσίνι,  διότι είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες να το κερδίσουμε, δεν τις μετουσιώσαμε σε γκολ και τελικά χάσαμε δύο πολύτιμους βαθμούς που θα μας βοηθούσαν στην συνέχεια.»

Zelo_1_b5f47.jpg

«Κάνω παρέα με όλα τα παιδιά»

Στην ομάδα το κλίμα μεταξύ των παικτών είναι εξαιρετικό, και γι’ αυτό και υπάρχουν παρέες και εκτός γηπέδου, όπως έχει ήδη αναφερθεί. Με ποιους κάνει περισσότερη παρέα ο Ραφαήλ;

«Κάνω πολύ παρέα με όλα τα παιδιά, αλλά πιο πολύ έχω δέσει με τον Γιάννη Καραλή και τον Γρηγόρη Παπαζαχαρία (Τάταλο) διότι πιστεύω ότι ταιριάζουν πολύ οι χαρακτήρες μας και μας αρέσει να κάνουμε πράγματα μαζί.»

«Έχω εκπλαγεί με το ''Νταντή''»

Τι του έχει κάνει εντύπωση στην ομάδα;

«Έχω εκπλαγεί με τη στάση του Κώστα Νταντή (Ρούσσος) γιατί τρέχει για όλους, μοχθεί για την ομάδα, και θα έδινε και τη ζωή του για να είναι ευχαριστημένοι όλοι οι παίκτες.»

«Ήταν δύσκολη η απόφαση»

Η συμβολή του Βαγγέλη Χαντέ, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να πάρει την απόφαση να έρθει στη Σαντορίνη, ομολογεί:

«Αρχικά, το να πάρω την απόφαση να έρθω στο νησί με δυσκόλεψε αρκετά μπορώ να πω. Στη συνέχεια όμως, και με τη συμβολή του κ. Χαντέ μου έγινε πιο εύκολο να είμαι θετικός στο να πω το ναι γιατί γνωρίζω τη δουλειά που κάνει.

Μάλιστα, σε συνδυασμό με το γυμναστή μας, τον Χρήστο Παπαϊωάννου, η προπόνηση είναι εξαιρετική καθώς είναι άνθρωπος με πολλές γνώσεις και άριστος πάνω στη δουλειά του, όπως και ο κ. Χαντές.»

Η ομάδα αγωνίζεται συχνά στην Αθήνα, όπου μένει η οικογένειά του και οι φίλοι του. Τον παρακολουθούν στα ματς;

«Στην οικογένειά μου δεν επιτρέπω να έρχεται γιατί δεν θέλω να μπαίνουν στη διαδικασία να ακούν τα όσα λέγονται από την κερκίδα και να νιώθουν άσχημα.

Έρχονται όμως οι φίλοι μου, οι οποίοι είναι ένθερμοι υποστηρικτές.»

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

 

SANTORINI EXPERIENCE 300x250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares