Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2020 22:24

Ήττα από τα Δωδεκάνησα για την Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων [vid-pics]

Η Μικτή ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων ηττήθηκε στον σημερινό αγώνα με 2-5 από τα Δωδεκάνησα και απόλεσε και την τελευταία μαθηματική ελπίδα που είχε για πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Τα τέσσερα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τα Δωδεκάνησα αποδείχθηκαν καταστροφικά για την Μικτή ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων, που βρέθηκε να κυνηγά το εις βάρος της 0-3.

Μόλις στο πρώτο λεπτό, ο Λεονταρόπουλος άνοιξε το σκορ, με τον Ζαραγιάννη να κάνει το 0-2 στο 3΄και τον Λεονταρόπουλο και πάλι το 0-3 στο 4ο λεπτό.

Η μοναδική αντίδραση για τις Κυκλάδες ήταν το γκολ του Ξαγοράρη στο 13΄που μείωσε σε 1-3, σκορ που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Οι παίκτες του Θεόδωρου Θεοδώρου ήταν αλάνθαστοι και κατάφεραν να ξεκινήσουν και πάλι με γκολ στην επανάληψη αφού στο 50΄ Ζαραγιάννης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4.

Οι ψυχωμένοι Κυκλαδίτες, παρότι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, δεν παράτησαν ποτέ το παιχνίδι, με την είσοδο στο παιχνίδι των Τσόπελα και Παντελαίου να δίνει «αέρα» στην ομάδα του Άκη Μπελεγρίνη, που κυριάρχησε στο 15λεπτο 50' με 60', όπου είχε δοκάρι με τον Τσόπελα και σκόραρε με τον Πούλιο, που μείωσε σε 2-5 στο 62΄.

Ο ''διαστημικός'' όμως χθες Ζαραγιάννης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, αφού στο 67' έκανε χατ τρικ στο παιχνίδι πετυχαίνοντας το 2-5, που ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Πλέον τα Δωδεκάνησα θα ακολουθήσουν την Λέσβο στην επόμενη φάση, ενώ το αυριανό παιχνίδι ΕΠΣ Χίου - ΕΠΣ Κυκλάδων αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Τζαμουτζαντώνης με βοηθούς τους κ.κ. Πετρίδη και Τραούδα.

Κ14 ΕΠΣ Κυκλάδων: Αποστολόπουλος, Βλαχάκης (Διονυσόπουλος), Χωριανόπουλος, Γιαουπάι, Πούλιος, Μήλας (53' Παντελαίος), Κλάρας, Κατσαμπούκας, Ράμα (53' Τσόπελας), Τσιφούτης (39' Καπέλας), Ξαγοράρης

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Κάπελας, Ξενάκης, Κυριαζής, Λιβάνιος

Κ14 ΕΠΣ Δωδεκανήσων: Γιάννος (68' Θυριάκης), Καλογήρου, Σαρήγιαννης, Κυριαζάκος, Βασιλείου, Μανίκαρος (59' Κανέλης), Λεονταρόπουλος, Δεναξάς, Πιπέρης, Τούτσης, Ζαραγιάννης

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Σκουφετζής, Αποστολάκης, Θεοδωράκης, Σπατιώτης, Χαρίτος

Φωτογραφίες και βίντεο 

 

 

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares