Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 09:13

Κωτσοβός: Τεράστιο όνομα ο Εθνικός. Αξίζει να παίζει σε ανώτερη κατηγορία

Έτοιμη να συνεχίσει το αήττητο που διατηρεί τις τελευταίες επτά αγωνιστικές είναι η Άνω Μερά ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Εθνικό εκτός έδρας.

Ένα παιχνίδι εξαιρετικής δυσκολίας πάντως, καθώς οι Πειραιώτες «καίγονται» για βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία. Ο τεχνικός της ομάδας της Μυκόνου Νίκος Κωτσοβός από την πλευρά του αναγνωρίζει τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα και για έναν ακόμα λόγο. Αυτός δεν είναι άλλος από την ιστορία του αντιπάλου. «Ο Εθνικός είναι ένα τεράστιο όνομα που απαιτεί μεγάλο σεβασμό. Θα έλεγα ότι δεν του αξίζει να αγωνίζεται στη συγκεκριμένη κατηγορία αλλά σε ανώτερη» ήταν τα λόγια του έμπειρου προπονητή για την ομάδα του Πειραιά.

Στον αγωνιστικό τομέα το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει είναι ο τραυματισμός του Μένιου Κωφοκώτσιου, για τον οποίο θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν θα ακολουθήσει την αποστολή, που θα αναχωρήσει το Σάββατο από τη Μύκονο. Στα θετικά για τον Νίκο Κωτσοβό αποτελεί η απόκτηση του Στέλιου Νάκα, ενός παίκτη με πολλές εμπειρίες και ικανότητες, που θα βοηθήσει την Άνω Μερά. Κανονικά προπονείται πλέον και ο Κέμπε που έλειψε τον τελευταίο 1,5 μήνα λόγω ενός προβλήματος που υπήρχε με την άδεια παραμονής του.

Στο στρατόπεδο των Κυκλαδιτών επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση του αγώνα που θα γίνει την Κυριακή (12.30 μ.μ.) στο γήπεδο της Καλλιθέας, με τον Νίκο Κωτσοβό πάντως να θεωρεί ότι το ματς είναι σημαντικό όχι όμως και καθοριστικό αφού όπως λέει: «Υπάρχουν αρκετές αγωνιστικές ακόμα ως τη λήξη του πρωταθλήματος. Συνεπώς εκτιμώ ότι ακόμα και να χαθούν βαθμοί για οποιαδήποτε από τις δυο ομάδες, υπάρχει το περιθώριο να καλυφθούν μέχρι την τελευταία αγωνιστική.»

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares