Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 17:24

Πρωτιά στον 7ο όμιλο και πρόκριση για την Κ12 [vid]

Με νίκη επί της Χίου (0-1) την τελευταία αγωνιστική που της χάρισε την κατάκτηση της πρωτιάς του ομίλου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον όμιλο των νήσων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων η Κ12 της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Χθες γράψαμε ότι αυτά τα παιδιά έχουν καρδιά πρωταθλητή, αλλά δεν έδειξαν μόνο αυτό μέσα στο γήπεδο, αλλά πολλά πράγματα που μας κάνουν όλους μας να αισιοδοξούμε για το αύριο του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.

Η δουλειά που κάνουν όλοι οι σύλλογοι αποτυπώθηκε στα γήπεδα της Χίου, όπου οι Κυκλάδες κατάφεραν να κατακτήσουν την πρωτιά του ομίλου των Νήσων στην πρώτη χρονιά θέσπισης από την ΕΠΟ της κατηγορίας της Κ12.

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι Κυκλάδες ήταν ανώτερες, ειδικά στο πρώτο μέρος, με την Χίο να ανεβάζει την απόδοση της στην επανάληψη χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Αματάι στο 25ο λεπτό.  Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η Χίος είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει αφού μετά από σουτ η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Τσιγώνια. Οι Κυκλάδες θα μπορούσαν να πετύχουν ακόμα ένα γκολ, αλλά στο 55' Ο Βαλέττας είχε χαμένο πέναλτι.

Πλέον, η Κ12 της ΕΠΣ Κυκλάδων θα προετοιμαστεί υπό των οδηγιών του Βαγγέλη Γατσέλου για την συμμετοχή της στην επόμενη φάση, όπου ως πρώτη του 7ου ομίλου θα αντιμετωπίσει την 2η ομάδα του 8ου ομίλου, που απαρτίζεται από ομάδες της Κρήτης. Την 2η θέση με 7 βαθμούς κατέκτησε η ΕΠΣ Λέσβου.

Διαιτητική τριάδα: Μαυραντωνακης, Σμαήλος, Τζανιδάκης 

ΕΠΣ Χίου: Νομικός, Μονιός, Χριστοφάκης, Καϊμάμης, Σαμψών, Μανωλακάκης, Καλανδρόπουλος, Τομμάζος, Γεψργούλης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Σουσαμπλής, Τσιμούνης, Μπαχάς, Ξυντάρης, Μανωλάκης, Αξιώτης, Φαφαλιός, Γρηγορόπουλος, Μπράβος.

ΕΠΣ Κυκλάδων (Βαγγέλης Γατσέλος): Τσιγώνιας, Ξεκάρφωτος, Λέκκας, Στεφάνου, Αματάι, Βαλέττας, Χανιώτης, Μπέτσα, Καραγιάννης.

Αγωνίστηκαν επίσης: Ζουμής, Κουλουριώτης, Σαρλάνης, Λυγνός, Τσικλιτάς, Καραμολέγκος, Γεωργαλάκης, Καλλίγερος, Ζωγράφος.

Η τελική βαθμολογία και τα αποτελέσματα 

2020-01-10_ff6cc.jpg

2020-01-10_1_aa6b6.jpg

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares