Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 11:55

Ο Ειρηναίος Φρέρης για τις Μικτές, τη Γ΄Εθνική και το πρωτάθλημα [vid]

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την προεδρία της ΕΠΣ Κυκλάδων, ο Ειρηναίος Φρέρης έβαλε τον πήχη ψηλά, θέτοντας ως πρώτο στόχο να χτίσει σε γερά θεμέλια το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, με αυτά τα θεμέλια να μην είναι άλλα από το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο.

Συμπληρώνοντας μία τετραετία στην ηγεσία της ένωσης, η παρούσα διοίκηση και ο ίδιος, βαδίζοντας πιστά στο πλάνο της ανάπτυξης έχουν καταφέρει να διοργανώνουν πρωταθλήματα από Κ10 μέχρι Κ16, στα οποία συμμετέχουν περί τα 100 τμήματα ομάδων, πράγμα που προκαλεί αίσθηση για το μέγεθος των Κυκλάδων, αλλά και την ιδιομορφία της νησιωτικότητας που υπάρχει και κάνει δύσκολες τις μετακινήσεις.

Όσο αφορά το τουρνουά της Χίου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων επισήμανε: «Τα αποτελέσματα αφήνουν μας ανάμικτα συναισθήματα», αναφερόμενος πάντα στην πρόκριση της ομάδας Κ12 και την πορεία που είχε η Κ14, η οποία δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Ο κ. Φρέρης, χαρακτήρισε επιτυχημένο το πλάνο της παρουσίας ποδοσφαιριστών από πολλά νησιά στις Μικτές ομάδες, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν διορθώσεις στον σχεδιασμό.

Με την ιδιότητα του προέδρου, αλλά και αυτής του Τεχνικού Διευθυντή των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Κυκλάδων, ο κ. Φρέρης, πήρε την πρωτοβουλία να ενημερώσει τους προέδρους των νησιωτικών ενώσεων, κάνοντας προτάσεις για την ομαλοποίηση του τουρνουά των Μικτών, πράγμα που όπως υποστήριξε θα κάνει και με την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, έχοντας πάντα ως στόχο την αναβάθμιση του τουρνουά.

Στην συνέντευξη που ακολουθεί και παραχωρήθηκε στο περιθώριο του τουρνουά στην Χίο, δεν θα μπορούσε να λείψει και η αναφορά στις ομάδες της Γ΄Εθνικής, το πρόβλημα που έχει προκύψει με την προσφυγή του ΑΟ Σύρου, αλλά και τον τρόπο της διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα του sportcyclades:

 

  

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares