Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 00:19

Μάρκος Φύτρος... ο ''CAPITANO'' της Θύελλας Καμαρίου στο sportcyclades

Μάρκος Φύτρος... ένα κεφάλαιο για το Σαντορινιό ποδόσφαιρο, μία εμβληματική μορφή και ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής, με τεράστια προσφορά και συμβολή στις πιο ιστορικές στιγμές που έχουν πλέον καταγραφεί.

Μεγάλη του αγάπη; φυσικά η Θύελλα Καμαρίου, όπου και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο για να ακολουθήσει μία πολύ επιτυχημένη πορεία σε: Άγιαξ Ταύρου, Αγία Παρασκευή, Θήβα και φυσικά τον Πανθηραϊκό.

DSC_0289dafsdfs_89c3f.jpg

Η επιστροφή του στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά αφού εκείνη ανέβηκε στη Γ΄Εθνική δεν ήθελε πολύ σκέψη... -Η επιλογή μου ήταν καθαρά συναισθηματική γιατί θέλω να παίξω στην ομάδα που ξεκίνησα ποδόσφαιρο- είχε δηλώσει τότε  ο Μάρκος Φύτρος.

Η ατυχία του χτύπησε την πόρτα τη περσινή σεζόν, αφού ένας σοβαρός τραυματισμός του στέρησε το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς. Όμως ο Μάρκος ήταν εκεί, έστω και με πατερίτσες, δίπλα στην ομάδα του και τους συμπαίκτες του, όπως οφείλει ένας ''CAPTAIN'' με τεράστια ψυχή.

Η ψυχή  σε συνδυασμό με την σύντροφο του Ευαγγελία όπως τονίζει ο ίδιος, ήταν οι αιτίες που τον ώθησαν να πεισμώσει ακόμη περισσότερο και να μετατρέψει τον χρόνο σε δικό του πλεονέκτημα, επιστρέφοντας περισσότερο από ποτέ πιο δυνατός, πιο ώριμος και με τεράστια δίψα για τίτλους και διακρίσεις.

Από την πρώτη αγωνιστική της φετινής περιόδου φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και διοχετεύει σε κάθε αναμέτρηση αστέρευτη ενέργεια στους συμπαίκτες του και φυσικά προσδίδει εξαιρετική ποιότητα στην Θύελλα Καμαρίου.

_MG_3214dfsdfgfsd_4164d.jpg

Ο Μάρκος, δεν μιλάει συχνά, αλλά όταν μιλήσει έχει πάντα σημαντικά πράγματα να πει. Εμείς τον βρήκαμε και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μας, βγάζοντας για ακόμη μία φορά την θετικότητα που τον χαρακτηρίζει ως ποδοσφαιριστή και την αυθεντικότητα ως άνθρωπο.

-Μάρκο, στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η Θύελλα τερμάτισε στην πρώτη θέση, αυτός ήταν ο στόχος που είχατε θέσει;

«Στόχος μας ήταν και είναι να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση... είναι πολύ σημαντικό που μετά από ένα δύσκολο και απαιτητικό πρώτο γύρο είμαστε στην κορυφή και αυτό μας κάνει χαρούμενους... αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο στην συνέχεια για να μπορέσουμε χαμογελάμε στο τέλος»

-Ποιο είναι αυτό το στοιχείο που έχει παραπάνω η ομάδα φέτος και την κάνει να πρωταγωνιστεί σε σχέση με πέρυσι;

«Σίγουρα έχουν γίνει πολλές αλλαγές στην ομάδα σε σχέση με πέρυσι σε όλα τα επίπεδα και πιστεύω ξέχωρα από την ποιότητα και την προσωπικότητα που σίγουρα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι ότι πραγματικά είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο».

DSC_1946fgdggd_de71f.jpg

-Πιστεύεις ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στα ντέρμπι μεταξύ των πρώτων ομάδων η θα υπάρξουν και απώλειες σε άλλα  παιχνίδια

«Πιστεύω πως όλα τα ματς είναι δύσκολα γιατί όλες οι ομάδες θα παλέψουν για τους στόχους που έχουν θέσει και όπως φαίνεται φέτος το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό αφού καμία ομάδα δεν είναι αδιάφορη και όλες προσπαθούν για τη νίκη. Έτσι εμείς πρέπει να βλέπουμε ένα - ένα ματς ξεχωριστά και να παίρνουμε τους 3 βαθμούς»

- Επέστρεψες από ένα αρκετά σοβαρό τραυματισμό, αλλά θα έλεγε κάποιος ότι επέστρεψες με πολλά ψυχικά αποθέματα και είσαι από τους κορυφαίους, από που αντλείς αυτή τη δύναμη;

«Σίγουρα η περσινή χρονιά δεν ήταν εύκολη για εμένα αλλά ήταν και μια δυσκολία η οποία με έκανε πιο δυνατό για μένα πολύ σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό έχει η γυναίκα της ζωής μου Ευαγγελία η οποία πάντα είναι κοντά μου και με στηρίζει σε όλα τα δύσκολα... είναι δύναμη μου και την ευχαριστώ...».

-Παρόλο που η Θύελλα Καμαρίου κάνει μία εξαιρετική πορεία σε κάποια παιχνίδια βλέπουμε ότι δεν υπάρχει αρκετή συμμετοχή από τον κόσμο, πως το σχολιάζεις και σαν αρχηγός και Σαντορινιός ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις;

«Πιστεύω πως και οι ώρες των αγώνων δεν βοηθάνε τόσο στο να έχουμε περισσότερο κόσμο γιατί είμαι σίγουρος πως όλοι οι Σαντορινιοί αγαπάνε το ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως ομάδων. Είμαι σίγουρος πως θα καταφέρουμε να τους φέρουμε όλους στο γήπεδο γιατί αξίζει η προσπάθεια που κάνουμε και στο τέλος θα τους κάνουμε περήφανους».

DSC_0468hljfgfg_43ae3.jpg

- Μπορεί το Καμάρι να κάνει το βήμα παραπάνω και να αγωνιστεί στη football league?

«Σίγουρα το μπορεί γιατί είναι μια ομάδα που λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα και έχει όλα όσα χρειάζεται για να κάνει το βήμα παραπάνω»

- Θα θεωρούσες αποτυχία αν δεν τα καταφέρνατε;

«Σίγουρα όχι... είμαστε μια νέα ομάδα με την φετινή να είναι μόλις η δεύτερη μας χρονιά στην κατηγορία, η οποία όμως είναι και αντιστρόφως ανάλογη με την περσινή γιατί διεκδικούμε το πρωτάθλημα και αυτό γεμίζει εμπειρίες τους περισσότερους στην ομάδα και βάζει τις βάσεις για τη συνεχεία. Στόχος ήταν δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο που θα μπορέσει να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πρωταγωνιστήσει και πιστεύω πως ως ένα σημείο τα έχουμε καταφέρει. Όσο για τη συνέχεια είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε και θα στεφθούμε πρωταθλητές».

- Κλείνουμε με μία ευχή;

«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, με αγάπη, χαρά, ευτυχία, αλλά πάνω από όλα το σημαντικότερο ΥΓΕΙΑ γιατί αν την έχουμε μπορούμε να κάνουμε τα πάντα»

DSC_0078ikghfdf_bbbed.jpg

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares