Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 00:06

Πάνος Ξενοκώστας: Ο Φοίνικας ενώνει και θα προσπαθήσω να φτάσει στην κορυφή

Διαβάστε τα όσα είπε ο πρόεδρος της Onex και μεγάλος χορηγός της ομάδας μας κ. Πάνος Ξενοκώστας την ημέρα της μεγάλης εκδήλωσης του Φοίνικα Σύρου Onex…

«Αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες. Πριν δυόμιση χρόνια ήρθα στο νησί να επενδύσω, γιατί πίστευα ότι το Νεώριο πρέπει να σωθεί. Για το καλό του νησιού και για το καλό όλων. Σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε, με αγκαλιάσαμε και με βοηθήσατε όλοι. Το ιστορικό Νεώριον ήταν βαθιά πληγωμένο και έπρεπε να διασωθεί, αλλιώς θα χάνονταν για πάντα. Σήμερα είναι εδώ, δυνατό, ισχυρό και είμαι περήφανος γι αυτό.

Σήμερα ως κεντρικός χορηγός της ομάδας μας, του Φοίνικα Σύρου Onex, της ομάδας που ενώνει όσοι την αγαπούν και αγαπιέται εύκολα… την αγάπησα και εγώ. Αυτή την ομάδα, δεκαετίες πριν κάποιοι την δημιούργησαν και πόνεσαν οικονομικά για να την φέρουν ως εδώ, ώστε ο σύλλογος να είναι από τους πιο δυνατούς της χώρας. Σε αυτούς αξίζουν συγχαρητήρια.

Εγώ όταν ήρθα, την ομάδα την βρήκα πληγωμένη και στο χείλος του γκρεμού. Γιαυτό και μου ζητήθηκε η βοήθεια την οποία έδωσα άμεσα και με αγάπη. Η ομάδα δεν είναι δική μου και αυτό της δίνει μεγαλύτερη αξία. Η ομάδα είναι της Σύρου.

Όσο είναι των συμπολιτών μας, είναι και εμένα που είμαι ένας από αυτούς. Θα συνεχίσω να βοηθώ με τις δυνάμεις που έχω όσο αυτή η ομάδα ενώνει και όσο ενώνει θα προσπαθήσω αυτή η ομάδα να φτάσει κάποτε στην κορυφή. Κανείς δεν μπορεί μόνος του. Εδώ είμαστε όλοι. Ο Περιφερειάρχης, ο Δήμαρχος, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου, ο πρόεδρος της ομάδας, ο πρόεδρος των ερασιτεχνικών τμημάτων, επιχειρηματίες και άνθρωποι που την υπηρετούν και την αγαπούν.

Όλοι μαζί μπορούμε δουλεύοντας σωστά να φτάσουμε στην κορυφή. Εγώ είμαι εδώ και με αγάπη και σεβασμό σας λέω… πάμε όλοι μαζί. Θέλω να πω στους αθλητές πως.. «θέλω να είστε πρωταθλητές. Πρωταθλητές στην προσπάθεια, στο θέαμα, στο ήθος και στις καρδιές των συμπολιτών μας». Θα είμαστε όλοι μαζί στην προσπάθεια,να σας χειροκροτήσουμε. Να είστε υγιείς, να είστε όλοι καλά. Σας ευχαριστώ»

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares