Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 18:06

Αλώβητη για 4 χρόνια η έδρα της Άνω Μεράς

Μία πολύ ισχυρή παράδοση έχει χτίσει η Άνω Μερά στην έδρα της, όπου παραμένει αήττητη σε αγώνες πρωταθλήματος για σχεδόν 4 χρόνια ή περίπου 3.000 λεπτά αν προτιμάτε.

Οι ''Μυκονιάτες'' έμειναν πιστοί στην παράδοση που κουβαλούν από τις 9/4/2016 και στη Γ΄Εθνική, όπου συνεχίζουν να καταγράφουν εντυπωσιακά νούμερα έχοντας την δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα πίσω από τον Πανθηραϊκό.

Η Άνω Μερά κρατάει το αήττητο στην έδρα της για 30 περίπου αγώνες πρωταθλήματος, με την τελευταία εντός έδρας ήττα να χρονολογείται τον Απρίλιο του 2016, όπου διακόπηκε ένα επίσης μεγάλο σερί που κατείχε και τότε είχε διακοπεί από τον Πανναξιακό (0-3) στα μπαράζ της ανάδειξης πρωταθλητή της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η ομάδα του Νίκου Κωτσοβού έχει δείξει ότι παίζε επί ίσης όροις απέναντι σε όλους τους αντιπάλους, κυνηγώντας τη νίκη τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, πράγμα που καταφέρνει καλύτερα στο ''σπίτι'' της.

Την Κυριακή, στις 14:00, το συγκρότημα της Μυκόνου θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στην πρωτοπόρο Θύελλα Καμαρίου, με το παιχνίδι να είναι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα.

Το ζητούμενο για την Άνω Μερά στο παιχνίδι της Κυριακής δεν θα είναι μόνο η νίκη και οι τρεις (3) βαθμοί, αλλά και η συνέχιση αυτού του μοναδικού ρεκόρ που κατέχει! 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares