Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 13:34

Τάκης Πανούλιας: Δεν είναι αυτοσκοπός η άνοδος [aud]

Αποκλειστικά στο Sportcyclades ο Κόουτς της Ένωσης Ιλίου ,Τάκης Πανούλιας. Ο έμπειρος τεχνικός των πρωτοπόρων του 2ου Ομίλου της Γ'Εθνικής δήλωσε ότι για την ομάδα του δεν είναι αυτοσκοπός η άνοδος, χαρακτήρισε τον ΑΠΑΣ “σκληρή” και ποιοτική ομάδα τονίζοντας ότι στο παιχνίδι της Κυριακής η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί απολύτως συγκεντρωμένη για να διεκδηκήσει τη νίκη.

Ακόμη, έκανε το δικό του σχόλιο για τα παράπονα ομάδων σχετικά με τη διαιτησία και εξέφρασε τη γνώμη του για τον σκοπό και το ρόλο που πρέπει να έχει η Γ' Εθνική ως μεταβατική Κατηγορία για τα  υψηλότερα στρώματα του Ελληνικού μπάσκετ.

Κόουτς θα μου επιτρέψεις να ξεκινήσω μια αγωνιστική πιο πίσω. Είναι κακή η ήττα από τον Ερμή Σχηματαρίου στην έδρα σας;

Για μας ήταν κακή ήττα από την άποψη ότι κάναμε ένα εξαιρετικό Α' ημίχρονο,  ελέγχαμε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημά του και είχαμε τις ευκαιρίες να το “καθαρίσουμε”. Δεν το κάναμε και δώσαμε την ευκαιρία σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο ,όπως ο Ερμής, να διεκδικήσει και να κερδίσει τελικά το μάτς. Από αυτή την άποψη και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ήττα αυτή ήταν εντός έδρας, μπορούμε να πούμε ότι ήταν κακή ήττα. Έτσι μας μένει μια πικρία αφού ένα “δικό” μας παιχνίδι το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας.

Οι περισσότεροι σας χρίζουν φαβορί για την άνοδο και το Πρωτάθλημα. Αποδέχεστε αυτόν τον τίτλο; Σας φοβίζει;

Κοιτάξτε, εγώ δεν δέχομαι τον τίτλο του φαβορί καθώς δεν ξεκινήσαμε το Πρωτάθλημα με αυτόν το στόχο. Εμείς ξεκινήσαμε με σκοπό να φτιάξουμε μια ομάδα μέσω της οποίας θα γίνει μια μετάβαση από το βασικό κορμό έμπειρων παιχτών σε νέα παιδιά που θα πάρουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα που αυτή η μετάβαση αποδίδει. Έχουμε αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα χωρίς να παίζουμε μπάσκετ σκοπιμοτήτων και είναι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση να βλέπεις αυτό το εγχείρημα να φαίνεται και στα αποτελέσματα και να βρισκόμαστε στην 1η θέση.Βέβαια καλούμαστε να διαχειριστούμε αυτή τη θέση γιατί εύκολα μπορείς να ανέβεις στην κορυφή αλλά το δύσκολο είναι να διατηρηθείς σε αυτήν.

Ας πάμε στο παιχνίδι της Κυριακής. Πες μας τι γνωρίζεις για την ομάδα της Νάξου και αν πιστεύεις ότι το ρεπό της περασμένης αγωνιστικής θα επιρρεάσει την ομάδα σου.

Για να πούμε την αλήθεια το ρεπό μας ήταν διπλό καθώς εκτός από την προηγούμενη αγωνιστική μεσολάβησαν και οι διακοπές των Χριστουγέννων. Είχαμε ένα καλό momentum πριν τα Χριστούγεννα και τώρα καλούμαστε να το ξαναβρούμε εν όψη της δύσκολης συνέχειας.Κατά τη γνώμη μου οποιαδήποτε διακοπή στη ροή των Αγώνων του Πρωταθλήματος έχει αρνητικές συνέπειες αφού υποχρεωτικά χαλαρώνεις και χάνεις το ρυθμό σου. Τώρα, στα του Κυριακάτικου παιχνιδιού, ο ΑΠΑΣ έχει δείξει ότι στην έδρα του είναι πάρα πολύ δυνατός, είναι αήττητος και έχει κάνει μεγάλες νίκες. Είναι μια σκληρή ομάδα με πολύ δυνατή άμυνα αλλά διαθέτει και καλούς σουτέρ, όπως ο Σταύρος ο Χονδρόπουλος , γεγονός που την καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και κυρίως να ανταποκριθούμε στο δυνατό παιχνίδι που χαρακτηρίζει τον ΑΠΑΣ.Αν ελέγξουμε τα rebound και περιορίσουμε τα λάθη μας , νομίζω ότι θα έχουμε τύχη στο παιχνίδι της Κυριακής.

Από πολλές ομάδες γίνονται πολύ αρνητικά σχόλια για τη διαιτησία. Θέλω το δικό σου σχόλιο.

Εμείς δεν έχουμε ασχοληθεί καθόλου με το θέμα της διαιτησίας, είναι θέμα της φιλοσοφίας μας. Σίγουρα κάποιες διαιτησίες δεν είναι καλές αλλά για μένα το μείζων θέμα είναι να αδικείται κάποιος συστηματικά. Δεν μπορώ να ξέρω και να έχω ξεκάθαρη άποψη αφού δεν έχω δει όλα τα παιχνίδια. Πάντως η γνώμη μου είναι ότι όλοι μας πρέπει να απομακρυνθούμε από βαρύγδουπες ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας γιατί δεν οδηγεί πουθενά και σε απομακρύνει από τους στόχους που έχεις θέσει.

Κλείνοντας Κόουτς, θα ήθελα να μου κάνεις τη δική σου ευχή για το Πρωτάθλημα.

Η ευχή μου για τα Πρωταθλήματα αυτά, που θεωρώ ότι πρέπει να είναι Πρωταθλήματα “παραγωγής”, είναι  να βλέπουμε περισσότερα νέα παιδιά που να αναλαμβάνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις ομάδες τους και να προχωράνε ψηλότερα. Επιτρέψτε μου κλείνοντας να συγχαρώ το site σας για τον “βήμα” που δίνει σε όλους εμάς που ασχολούμαστε με τη Γ'Εθνική. Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι εξαιρετικές γιατί διαφημίζουν την Κατηγορία και θεωρώ ότι  θα πρέπει όλοι να τις ακολουθούμε και να τις αγκαλιάζουμε  γιατί έτσι μόνο αναδεικνύεται η προσπάθεια όλων μας.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares