Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 16:04

Ενισχύθηκε με Μανωλιά στη γραμμή κρούσης η Άνω Μερά

Μετά την απόκτηση των Νάκα και την επιστροφή του Τζιάβρα η Άνω Μερά ετοιμάζει το τρίτο της μεταγραφικό απόκτημα για τη σεζόν του Ιανουαρίου, που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportcyclades.gr θα είναι ο Γιώργος Μανωλιάς.

Ο 27χρονος (14/12/1993) αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πλευρά της επίθεσης και τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν το Μαρκό που διαγράφει πολύ καλή πορεία στον 6ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.

Εκτός το Μαρκό, ο Μανώλιάς έχει αγωνιστεί σε: Αστέρα Αμαλιάδας και Πανηλειακό, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα των Άρη Παλαιοχωρίου, Ιωνικού, Χαλκίδας, Εθνικού, Τραχώνων Αλίμου και Αστέρα Μαγούλας.

Ο Μανωλιάς, που αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο αρκετών ομάδων, ήδη βρίσκεται στη Μύκονο από χθες και συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο στον Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στην θύελλα Καμαρίου.

Ίσως αυτή η κίνηση να μην είναι η τελευταία για την Άνω Μερά, αφού οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να ενισχυθούν στη γραμμή κρούσης ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

manwlias_1_0a21c.jpg

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares