Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 17:12

Θανάσης Μπολάτογλου: Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες [aud]

Ο νεαρός παίχτης της Ένωσης Ιλίου που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις την φετινή χρονιά, μίλησε αποκλειστικά στο Sportcyclades για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον ΑΠΑΣ, εκφράζοντας την άποψη ότι η ομάδα του θα παρουσιαστεί έτοιμη για τη νίκη. Ακόμη, με την μετριοφροσύνη που τον διακρίνει, απένειμε τα εύσημα στους συμπαίκτες του για τη φετινή εξαιρετική χρονιά που πραγματοποιεί.

Θανάση, θα ήθελα να μου βάλεις ένα πρόσημο στην πορεία της ομάδας σου ως τώρα.

Να πω ξεκινώντας ότι είμαστε σε ένα πολύ δύσκολο Όμιλο που κάθε Κυριακή κάθε ομάδα δίνει τη δική της μάχη για την πραγματοποίηση των στόχων της. Εμείς είμαστε μια ομάδα με καλή χημεία, έχουμε δουλέψει πολύ στο γήπεδο και βρισκόμαστε στην 1η θέση της Βαθμολογίας ως τώρα. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι το πρόσημο είναι θετικό για την μέχρι τώρα πορεία.Δεν ξεκινήσαμε ως φαβορί ούτε τώρα μπορώ να πω ότι μας ταιριάζει ο χαρακτηρισμός αυτός αλλά φαίνεται να αποδίδει η προσπάθεια όλων μας και θα διεκδηκήσουμε μέχρι τέλους ότι καλύτερο μας αναλογεί.

Μετά την ήττα από τον Ερμή Σχηματαρίου εντός έδρας και το ρεπό της περασμένης αγωνιστικής έχετε ένα δύσκολο παιχνίδι στη Νάξο, απέναντι στον ΑΠΑΣ που είναι αήττητος στην έδρα του. Κάνε μου ένα σχόλιο για το Κυριακάτικο παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι ότι η ήττα στην έδρα μας από τον Ερμή μας πείσμωσε πολύ γιατί ήταν ένα δικό μας παιχνίδι που το χάσαμε στο τέλος στις λεπτομέρειες. Καλούμαστε τώρα να αντιπαρέλθουμε τις δυσκολίες και να κυνηγήσουμε τη νίκη στη Νάξο. Είναι δύσκολο , όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα όλων των ομάδων, να “σπάσουν” οι έδρες καθώς οι περισσότερες ομάδες δείχνουν να εκμεταλλεύονται “το σπίτι” τους και να παίρνουν νίκες.Πιστεύω, παρόλα αυτά ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα είμαστε ανταγωνιστικοί την Κυριακή και θα διεκδηκήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Είσαι ένα νέο παιδί που κάνει μια σεζόν αξιοπρόσεκτη σε μια απαιτητική Κατηγορία.Ποιοί είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

Θέλω να πω, πρώτα από όλα, ότι απολαμβάνω πολύ το παιχνίδι στην ομάδα μου καθώς είμαστε μια πολύ καλή παρέα με τα άλλα παιδιά και να αλληλοβοηθιόμαστε  μέσα στο γήπεδο. Αν κάνω καλή χρονιά, όπως είπες, πρέπει πρώτα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που με βοηθούν σε αυτό. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου, όταν η ομάδα μου νικάει εγώ είμαι ευτυχισμένος. Έτσι , λοιπόν, αυτό που για μένα έχει σημασία είναι να μπορέσουμε να κερδίσουμε την Κυριακή και να προχωρήσουμε ένα ακόμη βήμα προς την επίτευξη των στόχων μας.

Θα ήθελα να μου δώσεις τη δική σου ευχή για το Κυριακάτικο παιχνίδι και για το φετινό Πρωτάθλημα.

Για το παιχνίδι της Κυριακής ευχή μου είναι το γήπεδο να είναι γεμάτο και ο κόσμος να απολαύσει έναν ωραίο αγώνα με πλούσιο θέαμα. Για το Πρωτάθλημα εύχομαι η ομάδα μου να εξασφαλίσει την άνοδο και , ιδανικά, θα ήθελα να πάρουμε και το Πρωτάθλημα. 

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares