Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 17:09

Παπασάββας: Ο Πανθηραϊκός πρέπει να διεκδικεί ανόδους

Ο Αντώνης Παπασάββας αποτελεί μια από τις πολυτιμότερες μονάδες που έχει στο ρόστερ του ο Πανθηραϊκός. 

Ο ικανότατος άσος που πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο με τη φανέλα του Αιγάλεω, φέτος αποτελεί την "ήρεμη δύναμη" στην μεσαία γραμμή του συλλόγου από τη Σαντορίνη έχοντας πραγματοποιήσει αρκετά καλά ματς.

Ο πρώην άσος της Τριγλίας Ραφήνας και του Αστέρα Βάρης έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από τα όσα βιώνει στο νησί του Ηφαιστείου αφού η ομάδα του πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Ο ίδιος παραχώρησε δηλώσεις δηλώσεις και αναφερόμενος στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του τόνισε: "θεωρώ ότι η πορεία της ομαδας μέχρι τώρα είναι ικανοποιητική αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερη . Έχουμε αφήσει βαθμούς σε παιχνίδια που δεν έπρεπε και στόχος μας πλέον είναι από κάθε παιχνίδι να παίρνουμε το μέγιστο".

Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Ερμή Κορυδαλλού, ο Πάπα είπε: "Το επόμενο ματς απέναντι στον Ερμή θα είναι δύσκολο όπως και κάθε παιχνίδι σε αυτόν τον όμιλο, καθώς είναι ο πιο ανταγωνιστικός όμιλος στην Γ Εθνική. Θα προσπαθήσουμε όπως σε κάθε παιχνίδι με προσήλωση στο πλάνο του προπονητή να ξεκλειδώσουμε το ματς και να πάρουμε το τρίποντο."

Ερωτηθείς εάν η ομάδα του μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από τη παραμονή, ο Παπασάββας πρόσθεσε: "Ο Πανθηραικος είναι μια ομάδα με παρά πολλές προοπτικές για να διεκδικεί όχι μόνο την παραμονή στην κατηγορία αλλά και την άνοδο της στις επαγγελματικές κατηγορείς μελλοντικά. Είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο και η κατηγορία έχει ανάγκη να απαρτίζεται από ομάδες σαν τον Πανθηραικο".

-Αισθάνεσαι δικαιωμένος που επέλεξες τον Πανθηραϊκό το καλοκαίρι;

"Θεωρώ ότι η επιλογή μου το καλοκαίρι να έρθω στην ομάδα του Πανθηραικου ήταν σωστή, καθώς είχα ενημερωθεί από πριν για το πως λειτουργεί η ομάδα , το ποσό φερέγγυοι ήταν οι άνθρωποι που την διοικούν και ποιοι ήταν οι στόχοι του σωματείου. Πιστεύω ότι μας αδικεί η θέση μας αυτή τη στιγμή, βάσει του υλικού και της ποιοτητας που διαθέτει η ομάδα".

Στον επίλογο του αναφέρθηκε στο στόχο που έχει ο ίδιος λέγοντας: "Στόχος μου αποτελεί να βοηθάω τις ομάδες που αγωνίζομαι να εκπληρώνουν τους στόχους τους και μέσω των ομάδων να διακρίνομαι κι εγώ. Κατά καιρούς έχω κάνει λάθος επιλογές , όπως όλοι αλλά ελπίζω μελλοντικά να ξανά αγωνιστώ στις επαγγελματικές κατηγορίες , εφόσον οι συνθήκες είναι ιδανικές".

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares