Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 22:20

Νίκος Ζιάβρας: Ήταν συγκλονιστικοί, μας έδωσαν μεγάλη χαρά

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν στην Ελλάς Σύρου μετά τη μεγάλη πρόκριση σε βάρος της Άνω Μεράς.

Η ομάδα της Σύρου δείχνει να βαδίζει στον σωστό πλάνο που έχει θέση από την αρχή της χρονιάς και αυτό σίγουρα ικανοποιεί τους ανθρώπους της ομάδας που έχουν επενδύσει για να χτιστεί ένα σύνολο πάνω σε στέρεες βάσεις.

Όπως είναι φυσικό, ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους είναι και ο πρόεδρος Νίκος Ζιάβρας, ο οποίος το καλοκαίρι μαζί με μία παρέα ανθρώπων προχώρησαν στην επαναδραστηριοποίηση της Ελλάς.

Σήμερα, σε μία μέρα χαράς, η αναφορά του είχε να κάνει με την μεγάλη νίκη - πρόκριση, για την οποία, τόνισε:

«Ήταν μία μεγάλη νίκη... Όλοι οι παίκτες ήταν συγκλονιστικοί και τους ευχαριστώ για την τεράστια χαρά που μου έδωσαν για ακόμη μία φορά. Θέλω επίσης να πως ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Σύρου που μας στήριξε παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες δεν ευνόησαν, όπως και η ώρα του αγώνα. Το όνειρο συνεχίζεται...».

Αποτελεί για εσάς στόχο το κύπελλο;

«Ο στόχος είναι ξεκάθαρα το πρωτάθλημα και η άνοδος. Το Κύπελλο το βλέπουμε σαν μία καλή ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας σε ομάδες που αγωνίζονται σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και όπου πάει»

Θα ενισχυθεί η ομάδα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου; 

«Θα προσπαθήσουμε μα κάνουμε μία προσθήκη σε θέση της επίθεσης. Είμαστε ήδη σε αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα μας βοηθήσει μετά και την αποχώρηση του Ρηγούτσου».

Προτίμηση σε κάποιον αντίπαλο για τον ημιτελικό;

«Όλοι οι αντίπαλοι είναι για εμάς το ίδιο και τους βλέπουμε με το ίδιο μάτι. Δεν έχω κάποια προτίμηση, με όποια ομάδα κληρωθούμε θα αγωνιστούμε για το καλύτερο»

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares