Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020 20:27

Μοιριασιά στη Σίφνο για Πανσιφναϊκό και Άγιαξ Σύρου [vid-pics]

Η λευκή ισοπαλία μεταξύ του Πανσιφναϊκού και του Αίαντα Σύρου ήταν το τελικό αποτέλεσμα,  παρά το γεγονός ότι και οι δυο ομάδες ήθελαν τη νίκη.

Το παιχνίδι πήγε περισσότερο στη δύναμη και το ευχάριστο συμπέρασμα είναι η συγκροτημένη εικόνα που έδειξαν οι αντίπαλοι μένοντας στο πλάνο των προπονητών. Σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο καθώς η κατοχή της μπάλας και οι λιγοστές ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες.

Α ΜΕΡΟΣ

Στο τρίλεπτο 17-19 δημιουργήθηκαν οι μεγαλύτερες ευκαιρίες. Πρώτα για τον Αίαντα Σύρου στο 17’ όταν ο Μπλάμο πρόλαβε την έξοδο του Κάραβου, αλλά το πρώτο σουτ του ίδιου και το δεύτερο του Ευμορφόπουλου κοντραρίστηκαν από τον Παπαγγελέτο. Στο 19΄ ο Γ. Γεωργούλης με έξοχη ατομική προσπάθεια σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Θ. Γεωργούλη που σούταρε ψηλά άουτ από το σημείο του πέναλτι. Ο Αίαντας έχοντας τον αέρα με το μέρος του δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί αυτό το πλεονέκτημα.

Β ΜΕΡΟΣ

Ούτε όμως ο Πανσιφναϊκός στην επανάληψη μπόρεσε να πιέσει περισσότερο τον αντίπαλό του. Σημαντικότερες φάσεις για τους γηπεδούχους στο 66’ όταν ο Γ. Γεωργούλης δεν έπιασε από εξαιρετική θέση του σουτ μετά την όμορφη δημιουργία του Κορακή. Αμέσως μετά στο 67’ σε φάση διαρκείας στα καρέ του Στεφάνου οι επιθετικοί απέτυχαν να σουτάρουν με αξιώσεις προς την εστία. Για τους φιλοξενούμενους στο 76’ ο Μπλάμο ξέφυγε από δεξιά, γύρισε συρτά παράλληλα με την εστία αλλά ο Ευμορφόπουλος δεν μπόρεσε να τελειώσει την φάση.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Ρούσσος Ι., Αγγέλου και Σαργολόγος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ (Δ. Λυριτζής): Κάραβος, Κίτσαλης, Ζαμπέλης, Τσέλιος, Παπαγγελέτος, Γεωργούλης Β. (58’ Ατσόνιος Α.), Γεωργούλης Θ. (58’ Κορακής), Ατσόνιος Χ., Γεωργούλης Γ., Τσίνα (81’ Χουζούρης), Ζάρος (64’ Σταυριανός)

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ (Στέλιος Σκαρλάτος): Στεφάνου, Ρούσσος Π. (81’ Βαμβακάρης), Αλουμανής, Ρούσσος Α., Παπούδης, Γαληνός, Μπλάμο, Πιταούλης, Ευμορφόπουλος, Κάτρης (72’ Κουκουλογιάννης), Ζαρμπόνης (58’ Μακρυωνίτης)

Φωτογραφίες 

 

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr 

 

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares