Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 14:05

Ραμπαβίλας κατά όλων... να μην πανηγυρίζει ο Πανναξιακός [vid]

Γλυκόπικρη γεύση αφήνει στους ανθρώπους και τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Σύρου, η νίκη που πέτυχε κόντρα στον ΑΟ Πύργου, αφού η νίκη του Πανναξιακού στη Μύκονο κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου, φέρνει τους ''Ναξιώτες'' πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Αν τελικά χάσει το πρωτάθλημα η ομάδα της Σύρου, τότε θα έχει σημειωθεί ένα μοναδικό ρεκόρ, αφού θα είναι μία ομάδα που θα ολοκληρώσει αήττητη τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, αλλά χάρη σε λάθος χειρισμούς της διοίκησης θα τερματίσει δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα.

Και κάπου εκεί αρχίζει το ''θέατρο του παραλόγου'', αφού είναι πλέον σαφές ότι προκειμένου να σκεπαστούν τα λάθη και οι παραλείψεις της διοίκησης και συγκεκριμένα του προέδρου, επιχειρείται διασπορά ευθυνών προς όλες τις κατευθύνσεις, ενώ από το στόχαστρο δεν θα μπορούσε να λείψει και το sportcyclades, το οποίο όπως πάντα παρουσίασε τα γεγονότα με το θάρρος της άποψης του και επισήμανε τα αίτια που ο ΑΟΣ βρίσκεται σε αυτή τη δυσμενή σχέση!

Και γιατί τα λέμε όλα αυτά; Για τον απλούστατο λόγο ότι, ο αρχηγός της ομάδας κ. Παναγιώτης Ραμπαβίλας σε δηλώσεις του στο sportcyclades (που φυσικά του έδωσε βήμα να πει ότι θέλει) εξαπέλυσε τα βέλη του προς όλες τις κατευθύνσεις, εξαιρουμένης της διοίκησης του ΑΟ Σύρου, που ούτε λίγο, ούτε πολύ μας είπε ότι έπραξε ορθά! 

Για εμάς σαφέστατα και υπήρξε ''ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΟΣ'' , όπως επίσης και ''ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ'' , και παρά τα όσα αναφέρει ο αρχηγός η ιστορία γράφεται και πλέον σε λίγο καιρό θα μπορούμε να μιλάμε για δεύτερη παταγώδη αποτυχία μέσα σε λίγα χρόνια!

Από τη συνέντευξη δεν θα μπορούσε να λείψει και το «τσίγκλισμα» προς τον Πανναξιακό, καθώς είπε: ''Αν ήμουν στην θέση τους δεν θα πανηγύριζα τον τίτλο''...

Βέβαια, η απάντηση έρχεται εμμέσως από τον ίδιο τον αρχηγό στο τέλος της συνέντευξης, όπου σε ερώτηση μας παραδέχεται ότι υπήρξε τελικά λάθος, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκε τι είπε και προσπάθησε να μπαλώσει την τοποθέτηση του ανεπιτυχώς! 

Δείτε τη συνέντευξη και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares