Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2020 08:36

Έβγαλε ειδήσεις η πίτα της Θύελλας Καμαρίου [pics]

Ήταν κάτι παραπάνω από μία απλή εθιμοτυπική εκδήλωση αυτό που έγινε χθες στο ΔΑΠΠΟΣ, όπου η Θύελλα Καμαρίου πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παρουσία, αθλητών, διοίκησης, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και πλήθος κόσμου που γέμισε μεγάλο μέρος των εξεδρών του κλειστού γυμναστηρίου της Σαντορίνης.

DSC_0986GXFGFDFDFH_69b34.jpg

Το μήνυμα που βγήκε μέσα από την εκδήλωση, ήταν στήριξη σε αυτό που κάνει η Θύελλα Καμαρίου, η οποία έχει κάνει τα δικά της άλματα τα τελευταία χρόνια σημειώνοντας την μία επιτυχία μετά την άλλη, προπορεύεται στον 5ο όμιλο της Γ΄Εθνικής, αλλά παράλληλα έχει επικεντρωμένο το βλέμμα της και στην ακαδημία που αναμφισβήτητα είναι το αύριο του συλλόγου.

DSC_0948HGF_146c9.jpg

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και οι παλαίμαχοι της ομάδας, με τον πρόεδρο τους κ. Παναγιώτη Καρρά, ενώ εκπροσωπήθηκαν δια των προέδρων τους κ.κ. Καβαλλάρη και Σαρρή, και ο ΑΟ Καρτεράδου με τον Πανθηραϊκό.

DSC_0991_06e86.jpg

Λύσεις στο γηπεδικό

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Θήρας - Θηρασιάς, κ. Αντώνης Σιγάλας, ο οποίος δεσμεύθηκε για την εξεύρεση λύσης όσο αφορά το γηπεδικό και υποσχέθηκε αν η Θύελλα Καμαρίου προβιβαστεί στην football league και χρειαστεί αν αγωνίζεται εκτός Σαντορίνης, τότε ο δήμος θα είναι αυτός που θα καλύψει αυτή τη σημαντική οικονομική επιβάρυνση.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ, κ. Μανόλης Ορφανός, υποσχέθηκε δικαιότερη κατανομή των πόρων σε σχέση με προηγούμενα χρόνια, ενώ προχώρησε ένα βήμα παραπάνω σχετικά με το γήπεδο, αφού αποκάλυψε ότι την Δευτέρα 3/2 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με το γραφείο του Παντελή Αργυρού, όπου παρόντες θα είναι ο ίδιος, ο πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ κ. Αλαφούζος και οι, Βαγγέλης Φουστέρης και Μιχάλης Θεοδοσιάδης, από την πλευρά της Θύελλας Καμαρίου, όπου θα τεθεί το πλάνο που θα φέρει την ολοκλήρωση του νέου γηπέδου μέσα στο 2021.

Ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, αφού ευχήθηκε, τόνισε και εκείνος την αρωγή του προς την Θύελλα Καμαρίου, ενώ απευθυνόμενος στους Μικρούς Αθλητές του συλλόγου τους  ενθάρρυνε να γίνουν καλύτεροι από εμάς.

FGHDGFDH_64c1f.jpg

Βραβεύσεις

Η Θύελλα Καμαρίου δεν παράλειψε να τιμήσει τρεις ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον σύλλογο, με ρίγη συγκίνησης να πλημμυρίζουν την αίθουσα, όταν ο Κώστας Ρούσσος (Νταντής) απένειμε τιμητική πλακέτα στην κόρη του Ιπποκράτη Αλεξίου, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή και στο παρελθόν είχε διατελέσει πρόεδρος και επί σειρά ετών μέλος της διοίκησης της ομάδας.

DSC_0903SHTGDFGF_18e50.jpg

Ο σύλλογος τίμησε επίσης τον πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή της ομάδας κ. Αντώνη Καντζέλη, με τον κ. Φουστέρη να του απονέμει τιμητική πλακέτα και να τον ευχαριστεί για την στήριξη προς τον σύλλογο.

DSC_0913DGSGFDSG_d1d4f.jpg

Ο Μιχάλης Θεοδοσιάδης, τίμησε τον πρώην πρόεδρο, κ. Λιγνό Χριστόφορο, ο οποίος είναι γονέας και παππούς αθλητών που έχουν αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα της Θύελλας Καμαρίου.

DSC_0921DHFFHD_36921.jpg

Οι τυχεροί

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά δέκα φλουριά κέρδισαν οι τυχεροί αθλητές όλων των τμημάτων. Αρχικά η πίτα των ακαδημιών περιείχε 6 τυχερά φλουριά, που κέρδισαν παιδιά από όλα τα τμήματα, μαζί με δώρα.

Στο ανδρικό τμήμα, τα Φλουριά κέρδισαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Παύλος Παπαδόπουλος Παύλος και Δημήτρης Βεζιρτζόγλου, όπως και ο Παναγιώτης Σιμιτσής.

Η τυχερή της Γυναικείας ομάδας ήταν η υπεύθυνη του γραφείου τύπου της Θύελλας Καμαρίου, συνάδελφος κυρία Χρύσα Ζερβού.

DSC_0982YDFHHD_6ec32.jpg

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares