Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 14:43

Συγχαίρει τη διαιτησία η Καλλιθέα και ευχαριστεί την Άνω Μερά για τη φιλοξενία

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Καλλιθέας μετά τη νίκη επί της Άνω Μεράς.

Αυτό μπορεί να αποτυπωθεί από το δελτίο τύπου που εξέδωσε η ομάδα που αναφέρει

Ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο» κατέκτησε η ομάδας μας εχθές στη Μύκονο, όπου αντιμετώπισε εκτός έδρας την Άνω Μερά και με τη νίκη της με σκορ 0-1, πλησίασε σε απόσταση αναπνοής την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, σκορπίζοντας χαμόγελα στο φίλαθλο κόσμο της Καλλιθέας.

Ρεπό έδωσε σήμερα στους ποδοσφαιριστές του ο Λουκάς Καραδήμος, καθώς η αποστολή της ομάδας μας επέστρεψε αργά χθες το βράδυ από τη Μύκονο. Επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει αύριο, όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό, με την προπόνηση που θα διεξαχθεί στο βοηθητικό γήπεδο της Βάρης.

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καλλιθέας κ. Σπύρος Παπαδόπουλος, θέλει να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στους διαιτητές της χθεσινής αναμέτρησης με την Άνω Μερά, για την άψογη και σχεδόν αψεγάδιαστη διεύθυνση του αγώνα.

Η Διοίκηση της Καλλιθέας θέλει να ευχαριστήσει τη Διοίκηση της Άνω Μεράς για την άψογη φιλοξενία προς την ομάδα μας και της εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και επίτευξη των στόχων της.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares