Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2020 20:28

Αφιέρωμα: Η πορεία των Κυκλαδίτικων ομάδων της Γ’ Εθνικής | Α’ Μέρος: Θύελλα Καμαρίου

Η φετινή χρονιά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιδανική για τις ομάδες της Σαντορίνης.

Από τη μια, η Θύελλα Καμαρίου χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες, αλλά με ουσία και σοβαρότητα, οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος και από την άλλη ο Πανθηραϊκός με σταθερά βήματα, έχει… «στρογγυλοκαθίσει» στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ωστόσο, οι Κυκλάδες εκπροσωπούνται στον 5ο όμιλο και από τη Μύκονο, καθώς η Άνω Μερά αγωνίζεται φέτος στην κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της, και μάχεται δυναμικά προκειμένου να κερδίσει την παραμονή της.

Το sportcyclades.gr κάνει ανασκόπηση από την 1η έως και την 18η αγωνιστική που έλαβε χώρα την Κυριακή 2/2.

ΜΕΡΟΣ 1ο:

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ:

Θα ξεκινήσουμε με την πρωτοπόρο Θύελλα Καμαρίου του Βαγγέλη Χαντέ.

DSC_0221fghhfhgdfg_27708.jpg

Η πρεμιέρα για το σύλλογο του Καμαρίου ήταν ιδανική, καθώς υποδέχθηκε την ομάδα του Ερμή Κορυδαλλού και επικράτησε με 1-0. Οι πρώτοι τρεις βαθμοί είναι γεγονός.

2η αγωνιστική, η Θύελλα φιλοξενήθηκε από τον Φωστήρα όπου οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό, μετά το μεταξύ τους 1-1. Τέσσερις οι βαθμοί της Θύελλας.

DSC_0493dfhjsdhsdfhhgf_95b26.jpg

Για την 3η αγωνιστική υποδέχθηκε την Άνω Μερά σε ένα Κυκλαδίτικο ντέρμπι, και κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 2-1. Επτά βαθμοί σε τρία παιχνίδια.

Επόμενος αγώνας (4η αγωνιστική), στη δύσκολη έδρα του Εθνικού ο οποίος είχε μόλις έναν βαθμό και αναζητούσε θετικό αποτέλεσμα. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Χαντέ καταφέρνει να πάρει μια σημαντική νίκη (1-2), κυρίως για την ψυχολογία των παικτών. Δέκα οι βαθμοί της Θύελλας.

Στη συνέχεια, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, η ομάδα του Καμαρίου αγωνίζεται για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός, αυτή τη φορά απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο. Η νίκη έρχεται με εμφατικό τρόπο (0-3) και η Θύελλα έχει αρχίσει να γίνεται… talk of the town! Δεκατρείς οι βαθμοί της και έπεται συνέχεια… Ο Άγιος Ιερόθεος γνωρίζει 2η συνεχόμενη ήττα και ο προπονητής Σταυρακόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του σωματείου.

DSC_0332sdghasfhgdfh_8458f.jpg

Για την 6η αγωνιστική, οι Καμαριανοί αγωνίζονται με αντίπαλο το Κερατσίνι, στη Σαντορίνη. Το τελικό σκορ θα γράψει 1-1. Δεύτερη ισοπαλία στο πρωτάθλημα για τη Θύελλα. Δεκατέσσερις βαθμοί η βαθμολογική συγκομιδή σε έξι παιχνίδια.

7η αγωνιστική: Η Θύελλα ταξιδεύει στην Αθήνα προκειμένου να αντιμετωπίσει την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο». Η Καλλιθέα έχει 16 βαθμούς, η Θύελλα 14, και όπως αναμενόταν, το παιχνίδι ήταν σωστό ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι πήραν εν τέλει τη νίκη, με τέρμα του Μαρουκάκη στο 55ο λεπτό. Η Θύελλα γνωρίζει την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, στις 3/11.

Οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Χαντέ, όφειλαν να αφήσουν πίσω αυτήν την ήττα, καθώς για την 8η αγωνιστική τους περίμενε ένα ακόμα ντέρμπι. Στις 10 Νοεμβρίου η Θύελλα Καμαρίου φιλοξένησε τον Πανθηραϊκό. Η αναμέτρηση κρίθηκε από το γκολ που πέτυχε ο Καραλής στο 28’ με κεφαλιά και έτσι η ομάδα του επέστρεψε στις νίκες. 17 βαθμοί για το σύλλογο της Σαντορίνης.

Επόμενη αγωνιστική (9η), με την Κηφισιά εκτός έδρας. Η αναμέτρηση τα είχε όλα. Ανατροπή, αποβολές, πέναλτι και… τρία γκολ (1-2). Τελικά η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ, φεύγει με το διπλό, πανηγυρίζοντας ένα ακόμα τρίποντο (20 βαθμοί σε εννέα παιχνίδια).  

DSC_0173dsfghsadffh_a4f89.jpg

Για το 10ο ματς της χρονιάς, η Κυκλαδίτικη ομάδα θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τον Ακράτητο στο Καμάρι, σε ένα παιχνίδι γκραν-γκινιόλ, όπου τελικά έπειτα από τρεις (!) ανατροπές, οι κυανέρυθροι θα επικρατήσουν με 4-3! Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων κ. Κοπιτσής, έπειτα από αυτήν την εξέλιξη, αποτέλεσε παρελθόν από το σύλλογο.

Στην 11η αγωνιστική θα έρθει για τη Θύελλα η 2η ήττα της στο πρωτάθλημα, και πρώτη εντός έδρας. Το Μοσχάτο καταφέρνει να πάρει διπλό με σκορ 0-2 ενώ υπήρξαν και έντονα παράπονα από τους γηπεδούχους για τη διαιτησία του κ. Μαχαίρα. Η Θύελλα θα παραμείνει στους 23 βαθμούς.

DSC_2108gasdjudfgklhj_27323.jpg

12η αγωνιστική και ο σύλλογος του Καμαρίου αντιμετωπίζει εκτός τον Ηλυσιακό. Η ομάδα του Γιώργου Αρχοντάκη, από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας… καιγόταν για βαθμούς, κάτι που έδειξε κι εντός των τεσσάρων γραμμών. Κι ενώ όλα έδειχναν πώς η Θύελλα θα παραχωρήσει ισοπαλία, ο «Τάταλος» (Γρηγόρης Παπαζαχαρίας) δεν είχε πει ακόμη την τελευταία του κουβέντα. Στο 94’ θα πετύχει το γκολ της νίκης (1-2) όμως θα αποβληθεί λόγω του πανηγυρισμού του.

13η αγωνιστική και οι Καμαριανοί λίγο πριν τα Χριστούγεννα (21/12) φιλοξενούν τους τελευταίους στη βαθμολογία Άγιους Ανάργυρους. Έπειτα από ένα χορταστικό παιχνίδι που έληξε 5-2 υπέρ των γηπεδούχων, και ενώ η Καλλιθέα ήρθε ισόπαλη 2-2 με το Μοσχάτο, η Θύελλα αναδεικνύεται πρωταθλήτρια Χειμώνα, έχοντας δύο βαθμούς περισσότερους από την Αθηναϊκή ομάδα (29 βαθμοί σε 13 ματς).

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, στο πρώτο παιχνίδι για το νέο έτος, η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ ταξιδεύει στον Κορυδαλλό προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ερμή. Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα (0-3) , και ενισχυμένη μεταγραφικά, παίρνει ένα ακόμα τρίποντο και φτάνει τους 32 βαθμούς, την ίδια ώρα που η Καλλιθέα έρχεται ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον Ηλυσιακό, και μένει πίσω τέσσερις βαθμούς!

Στις 12/1 η Θύελλα φιλοξενεί το Φωστήρα για την 15η στροφή του πρωταθλήματος, και με το 3-1 υπέρ της θα παραμείνει στο +4 από την Καλλιθέα, η οποία επικράτησε των Αγίων Αναργύρων.

Η 16η αγωνιστική θα βρει τη Θύελλα να ταξιδεύει στη Μύκονο. Αντίπαλος η Άνω Μερά. Ο δυνατός άνεμος κυριάρχησε, όμως δεν εμπόδισε τους παίκτες του Χαντέ να πανηγυρίσουν μια ακόμα επιτυχία (0-2). Το +4 παραμένει ενώ ο προπονητής του συλλόγου της Μυκόνου, κ. Κοτσωβός, τέσσερις μέρες μετά θα λύσει τη συνεργασία του με το σωματείο.

DSC_0802jfsfdhdsgdgsgdhd_72d52.jpg

Ο Εθνικός ήταν η επόμενη ομάδα που έμελε να αντιμετωπίσει η Θύελλα Καμαρίου, για την 17η αγωνιστική. Το παιχνίδι έλαβε χώρα στο Καμάρι, και οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν με σκορ 2-0. Μάλιστα, ο σκόρερ του 1-0 Γιάννης Ντινιωτάκης, σημείωσε 4ο γκολ σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια. Παράλληλα, το 2-0 έγραψε ο Βεζιρτζόγλου, που αποτελεί νέο μεταγραφικό απόκτημα.

Η 18η αγωνιστική δεν είναι για τη Θύελλα νικηφόρα, αφού φέρνε ισοπαλία στο Καμάρι με αντίπαλο τον Άγιο Ιερόθεο (1-1). Η Καλλιθέα επικρατεί επί της Άνω Μεράς στη Μύκονο (0-1) και έτσι κλείνει την ψαλίδα στους δύο βαθμούς. Ωστόσο, ο Άγιος Ιερόθεος, πέρασε στο παιχνίδι τον τιμωρημένο Μουκίδη στο 88ο λεπτό, και οι άνθρωποι της Θύελλας κατέθεσαν ένσταση. Πλέον, η υπόθεση είναι στα χέρια των αρμόδιων οργάνων της ΕΠΟ.

Η επόμενη αγωνιστική (19η)  βρίσκει τη Θύελλα να φιλοξενείται από το Κερατσίνι.

Διαβάστε αύριο 7/2 στο sportcyclades.gr, το 2ο μέρος με την ανασκόπηση της πορείας του Πανθηραϊκού και το Σάββατο 8/2  το 3ο μέρος με την ανασκόπηση της Άνω Μεράς. 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares