Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2020 00:34

Αφιέρωμα: Η πορεία των Κυκλαδίτικων ομάδων της Γ' Εθνικής | Β' Μέρος: Πανθηραϊκός

Η φετινή πορεία του Πανθηραϊκού δεν έχει αποτελέσει έκπληξη για κανέναν γνώστη της Γ’ Εθνικής, καθώς μας έχει συνηθίσει σε καλές χρονιές και σταθερές εμφανίσεις.

Ας δούμε μέσα από το sportcyclades.gr,  την ανασκόπηση της φετινής πορείας του στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, από την πρεμιέρα μέχρι και την Κυριακή 2/2, όπου ολοκληρώθηκε η 18η αγωνιστική.

DSC_6275jkk_ae2a5.jpg

Η ομάδα της Σαντορίνης ξεκίνησε με το δεξί τις φετινές υποχρεώσεις καθώς στην πρεμιέρα, κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό διπλό στο Μοσχάτο, από την ομώνυμη ομάδα, με 0-1.

Οι τρεις πρώτοι βαθμοί είναι γεγονός.

Στη συνέχεια, για τη 2η αγωνιστική, η ομάδα του Γιάννη Σιλεβίστα θα υποδεχθεί τον Ηλυσιακό. Με το… αγαπημένο της 1-0 κάνει έξι τους βαθμούς της σε δύο αγώνες και ατενίζει τη συνέχεια με αισιοδοξία.

Στις 6/10 θα έρθει και η πρώτη βαθμολογική απώλεια, στο πλαίσιο της 3ης στροφής του πρωταθλήματος. Ο Πανθηραϊκός ταξιδεύει στην Αθήνα και αγωνίζεται απέναντι στους Άγιους Ανάργυρους όμως δεν καταφέρνει να φύγει με τους τρεις βαθμούς. Λίγο πριν την εκπνοή του α’ μέρους ο Σεχολάρι με πέναλτι θα βάλει μπροστά την Αθηναϊκή ομάδα (1-0) όμως ο Νομικός στο 76’ φέρνει το ματς στα ίσια. Επτά οι βαθμοί των Σαντορινιών.

DSC_0230hjgfsdgh_2e416.jpg

 Έπειτα, για την 4η αγωνιστική, υποδέχεται τον Ερμή Κορυδαλλού και επιστρέφει στις νίκες με σκορ 2-0. Το ματς μπορεί να μην διεκδικούσε… δάφνες ποιότητας, όμως ο Πανθηραϊκός είχε την ουσία και με σκόρερ τους Μπιρμπίλη και Περιάλη συνέχισε τις «υψηλές πτήσεις». Δέκα βαθμοί συγκομιδή σε 4 ματς.

Η 5η αγωνιστική, βρίσκει τον Πανθηραϊκό να αγωνίζεται ξανά εντός έδρας. Διασταυρώνει λοιπόν τα ξίφη του με τον Φωστήρα και έπειτα το μεταξύ τους 1-1, χάνει δύο πολύτιμους βαθμούς. Οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός πώς προηγήθηκαν, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ αλλά ούτε και να μετουσιώσουν μετά το 1-1 τις ευκαιρίες τους σε γκολ, και έτσι παραχώρησαν στο Φωστήρα ισοπαλία. Έντεκα οι βαθμοί σε 5 παιχνίδια.

Στις 27/10, για την 6η αγωνιστική, ο Πανθηραϊκός γνωρίζει την πρώτη του φετινή ήττα. Ταξιδεύει  στη Μύκονο έτσι ώστε να αντιμετωπίσει την Άνω Μερά, η οποία σε πέντε παιχνίδια δεν έχει βαθμούς και «καίγεται» . Πρωταγωνιστής ήταν ο αέρας, αλλά και ο Ζυγκερίδης που σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης (55’). Ο Πανθηραϊκός στο 11’ είχε μάλιστα και δοκάρι με τον Μαναριώτη.

DSC_4517piojpo_53cc9.jpg

7η αγωνιστική στη Σαντορίνη, η ομάδα του Γιάννη Σιλεβίστα θα φιλοξενήσει τον Εθνικό . Οι δύο ομάδες δεν θα καταφέρουν να βρουν δίχτυα, και έτσι έχουμε λευκή ισοπαλία. Ο Εθνικός από τον 52’ αγωνίζεται με 10’ λόγω αποβολής του Τσιντώνη όμως ο Πανθηραϊκός δεν θα εκμεταλλευτεί την αριθμητική του υπεροχή και έτσι θα χάσει δύο ακόμα βαθμούς. Δώδεκα οι βαθμοί του σε επτά ματς. Ο τεχνικός του σωματείου κ. Σιλεβίστας, θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του συλλόγου καθώς η παραίτησή του θα γίνει δεκτή.

Η επόμενη αγωνιστική (8η) βρίσκει τον Πανθηραϊκό ξανά στη Σαντορίνη, όμως αγωνίζεται εκτός έδρας, στο Κυκλαδίτικο ντέρμπι, όπου αντιμετωπίζει τη Θύελλα Καμαρίου. Στον πάγκο βρίσκεται οκ. Λόντος, καθώς ο Μανώλης Παπαματθαιάκης που συμφώνησε με το σύλλογο σε συνεργασία, δεν έχει αναλάβει ακόμα καθήκοντα. Η Θύελλα εν τέλει επικρατεί με σκορ 1-0, τέρμα που σημειώθηκε στο 30ο λεπτό.  Ο Πανθηραϊκός παραμένει στους 12 βαθμούς.

Για την 9η στροφή του πρωταθλήματος, ο Πανθηραϊκός θα υποδεχθεί το Κερατσίνι, στο ντεμπούτο το Μανώλη Παπαματθαιάκη. Οι γηπεδούχοι σαφώς καλύτεροι, θα απειλήσουν αλλά δεν θα καταφέρουν να βρουν δίχτυα και έτσι το τελικό σκορ θα γράψει 0-0. Δεκατρείς βαθμοί σε εννέα ματς.

Στην 10η αγωνιστική το συγκρότημα του Μανώλη Παπαματθαιάκη όχι μόνο επιστρέφει στις νίκες αλλά το κάνει και εμφατικό τρόπο, αφού θα κάνει σπουδαίο διπλό στην έδρα της Καλλιθέας , την οποία και εκθρόνισε από την 1η θέση με γκολ του Βαλαβανόπουλου στο 93’! Δεκαέξι οι βαθμοί σε 10 ματς.

DSC_4493bbsdfasdads_7c156.jpg

Στο πλαίσιο της 11ης στροφής του 5ου ομίλου, Ο Πανθηραϊκός γνωρίζει τη 2η ήττα του στο πρωτάθλημα. Αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον Άγιο Ιερόθεο, ο οποίος επίσης πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία. Οι γηπεδούχοι επικρατούν με σκορ 2-1, και ο Σαντορινιός σύλλογος παραμένει στους 16.

12η αγωνιστική και η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη επιβάλλεται στο γήπεδο των Φηρών επί της Κηφισιάς, με  3-1 και επιστρέφει στις νίκες δυναμικά. Ο Πανθηραϊκός με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο κατακτά ένα σπουδαίο τρίποντο και φτάνει τους 19 βαθμούς.

13η αγωνιστική, στις 19/12 ο Πανθηραϊκός φιλοξενείται από τον Ακράτητο στα Άνω Λιόσια. Εκεί, δεν θα καταφέρει να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς, αφού αμφότερες οι ομάδες θα πάρουν από έναν, εξαιτίας της ισοπαλίας που φέρνουν. 20 οι βαθμοί σε 13 ματς.

Επόμενη αναμέτρηση με αντίπαλο το Μοσχάτο (14η αγωνιστική), και το 2020 ξεκινάει με τον καλύτερο τόπο για τον Πανθηραϊκό, ο οποίος επιστρέφει με εμφατικό τρόπο στις νίκες. Υποδέχεται το δυναμικό Μοσχάτο και σκοράρει τρεις φορές, παίρνοντας έτσι ένα πολυπόθητο τρίποντο. 23 βαθμοί για την ομάδα του κ. Παπαματθαιάκη.

Στις 12/1 ο Πανθηραϊκός θα μεταβεί στου Ζωγράφου, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, σημειώθηε στο 54’ με κεφαλιά του Κόντι. Μάλιστα, οι παίκτες του συλλόγου της Σαντορίνης ήλεγχαν το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης , ήταν δημιουργικοί και μετά την επίτευξη του τέρματος με σωστή διαχείριση κράτησαν το υπέρ τους σκορ. 26 βαθμοί σε 15 αναμετρήσεις.

Στις 19/1 ο Πανθηραϊκός  για την 16η αγωνιστική υποδέχεται τους Αγίους Ανάργυρους, που βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δε θα δυσκολευτούν να επικρατήσουν με σκορ 2-0, και να πανηγυρίζουν τρίτο συνεχόμενο τρίποντο.

17η αγωνιστική ο Πανθηραϊκός θα περάσει «αέρα» από τον Κορυδαλλό (0-2) και μετράει πλέον τέσσερις συνεχόμενες νίκες. 32 οι βαθμοί του.

Για την 18η αγωνιστική, το σερί του θα σταματήσει στον Ταύρο, εκεί όπου ο Φωστήρας πανηγυρίζει νίκη με σκορ 2-0, και ο Πανθηραϊκός θα παραμείνει στους 32, χωρίς όμως να… γκρεμίζεται από την 3η θέση στην οποία συγκατοικεί με την Κηφισιά και τον Άγιο Ιερόθεο.

Επόμενη αγωνιστική (19η) την Κυριακή, υποδέχεται την Άνω Μερά, η οποία μάχεται για την παραμονή της. 

DSC_4425sdgdfafsd_66b09.jpg

Αφιέρωμα: Η πορεία των Κυκλαδίτικων ομάδων της Γ’ Εθνικής | Α’ Μέρος: Θύελλα Καμαρίου

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares