Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012 22:54

Μανόλης Σίμος: ''Στην Άνω Σύρο νιώθω οικεία''...

SIMA-SIMOS

Στις πρώτες δηλώσεις με τα χρώματα της Άνω Σύρου προχώρησε ο Μανόλης Σίμος. Ο παίχτης εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν συνεχίσει στους ‘’Κίτρινους’’, καθώς και τα σχέδια του για το μέλλον.

William Hill Poker «φεύγοντας από την Καβάλα και Νέστο Χρυσούπολης (Δ΄Εθνική) θέλησα να συνεχίσω την καριέρα μου στη Σύρο, σε μια ομάδα, που θα αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία, ώστε να την βοηθήσω να ανέβει στον τομέα του επιπέδου και γιατί όχι να  ανέβει σε μεγαλύτερη κατηγορία».

Για το πέρασμα του από τον Αστέρα είπε:

«Στο πέρασμα μου από τον Αστέρα και ενώ εξάντλησα όλα τα όρια, τελικά δεν κατάφερα ποτέ να ενσωματωθώ στην ομάδα, πράγμα που με έκανε να αναζητήσω την υλοποίηση του στόχου μου, αλλού».

Συνέχισε λέγοντας για την Άνω Σύρο:

«Μετά από όλα προανέφερα αποφάσισα να επιστρέψω στα παλιά μου «λημέρια», όπου νομίζω ότι η ομάδα είναι οικεία για μένα και το περιβάλλον με εμπνέει καλύτερα, για να παίξω ποδόσφαιρο και να κάνω τα πράγματα που έχω σχεδιάσει».

Κλείνοντας απεύθυνε ευχαριστήριο προς τον Αστέρα και το ΔΣ της νέας του ομάδας.

« Τέλος θέλω να ευχηθώ στο Αστέρα Σύρου καλές επιτυχίες και καλή δύναμη σε ότι κάνει. Για τη νέα μου ομάδα την Άνω Σύρο, θέλω να ευχαριστήσω πολύ το Δ.Σ και τον προπονητή της ομάδας για την πρόταση που μου έκαναν (οι οποία με τιμά ιδιαίτερα) και θέλω να υποσχεθώ σε όλους ότι θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα».


Το προφίλ του παίχτη.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares