Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 16:53

«Σκόνταψε» στο Κερατσίνι η Θύελλα Καμαρίου

Ο ''κακός δαίμονας'' αποδείχθηκε για την Θύελλα Καμαρίου το Κερατσίνι, καθώς οι Καμαριανοί μετά το 1-1 του πρώτου γύρου στη Σαντορίνη γνώρισαν την ήττα με 1-0 και στο σχιστό και συνδυασμό της αναμονής της εκδίκασης της ένστασης με τον Άγιο Ιερόθεο, αλλά και την «περίεργη» ανατροπή στο Καλλιθέα - Εθνικός, βρέθηκαν προς στιγμής στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα μένοντας στους 42 βαθμούς.

Αυτή ήταν η τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Θύελλα Καμαρίου, με την αμέσως προηγούμενη να έχει σημειωθεί στις 1/12 από την ΑΕ Μοσχάτου.

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη  ουσιαστικά φάση που δημιούργησαν στο παιχνίδι, όταν ο Νικολέτος εκτέλεσε κόρνερ, ο Στρίγγας έπιασε μία κεφαλιά και ο Καλιακούδας πάνω στη γραμμή έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη ο Βαγγέλης Χαντές ανακάτεψε την τράπουλα, φρεσκάροντας την επίθεση του και κλείνοντας στα καρέ του το Κερατσίνι που αμύνθηκε μαζικά και βάσει του αποτελέσματος δικαιώθηκε, αφού το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Η Θυελλα Καμαρίου, που δεν πραγματοποίησε σε γενικές γραμμές καλή εμφάνιση, ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, αφού στο 90΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ζέλο, ενώ το Κερατσίνι θα μπορούσε να πετύχει ακόμα ένα γκολ στο 93΄όταν σε αντεπίθεση και ενω ο Ανδριόλας είχε προωθηθεί οι παίκτες του Κερατσινίου έφυγαν στην αντεπίθεση και ο Δήμας σε ρόλο τερματοφύλακα έδιωξε με τα πόδια πάνω στη γραμμή.

Να σημειωθεί ότι η νίκη της Καλλιθέας στο παιχνίδι με τον Εθνικό ήρθε με ανατροπή στα τελευταία λεπτά και αφού είχε λήξει το παιχνίδι στο Σχιστό, καθώς υπήρξε αδιευκρίνιστη καθυστέρηση στην έναρξη του δευτέρου μέρους, πράγμα που φυσικά «ευνόησε» αυτούς που ήθελαν να γνωρίζουν το αποτέλεσμα της Θύελλας και έτσι το 2-3 υπέρ του Εθνικού μέσα σε λίγα λεπτά έγινε 4-3 υπέρ της Καλλιθέας.

Με αυτή τη νίκη το Κερατσίνι έφτασε τους 27 βαθμούς και πλέον κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία, καθώς απομακρύνθηκε αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη.

Διαιτητές: Γκάμαρης, Δελής-Αδαμόπουλος (Αθηνών, Βοιωτίας-Μεσσηνίας)

Κερατσίνι (Σταυρακόπουλος): Κούμπουλα, Γκουριωτης, Μηλιώτης (λ. τρ. 44΄Καρέλης), Καλιακούδας, Ροκάϊ, Χατζησοφρωνίου, Στρίγγας (81΄ Ζάχι), Χαρίτος, Μπέσου (91΄Ροκάκης), Νικολέτος (65΄Κόστα), Ντυρμίσι

Θύελλα Καμαρίου (Χαντές): Ανδριόλας, Ερρίκος (80΄Φύτρος), Μπουσάι (68΄Δήμος), Παπαζαχαρίας, Αρκούδας, Μαλάι, Ζέλο, Σιμιτσής, Αργυρίου, Καραλής (55΄Βεζιρτζόγλου), Δωματάς (63΄Ντινιωτάκης).

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares