Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020 13:30

Λαρεντζάκης: Να τελειώνουμε με το θέατρο του παραλόγου

Η ματαίωση του αγώνα για τον 2ο ομιλο της β΄κατηγορίας μεταξύ του ΑΠΣ Κύθνου και του Μαρπησσαϊκού, έχει φέρει αναταράξεις με τους Παριανούς να τοποθετούνται μέσω ανακοίνωσης των παικτών και του προπονητή και τον πρόεδρο της ομάδας της Κύθνου κ. Γιώργο Λαρεντζάκη, να «σηκώνει το γάντι» απαντώντας άμεσα, γνωστοποιώντας τη θέση της δικής του ομάδας.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί μας, ο κ. Λαρεντζάκης, επισήμανε τα εξής:

«Ήταν ένας αγώνας που αρχικά είχε οριστεί για τις 26 Ιανουαρίου και τότε ο πρόεδρος κ. Τσιγώνιας μου είχε προτείνει να παίξουμε σε ουδέτερη έδρα, πράγμα που φυσικά όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσα να δεχτώ για κανέναν λόγο εφόσον πλέον έχουμε το γήπεδο μας. Την προηγούμενη εβδομάδα και ενώ ο καιρός ήταν στα 2-3 μποφόρ συναινέσαμε στην αναβολή εφόσον το ζήτησε ο Μαρπησσαϊκός, αν και μας ειδοποίησαν την Παρασκευή.

«Η πολύ καλοσύνη είναι παλαβοσύνη» λένε στο χωριό μου. Πέρσι που πήραν στα χαρτιά το παιχνίδι και ήταν το μοναδικό που χάσαμε με αυτόν τον τρόπο, δεν είδα να ευαισθητοποιηθούν οι παίχτες και οι παράγοντας του Μαρπησσαϊκού.

Και για να τελειώνουμε με το θέατρο του παραλόγου εδώ και 3 χρόνια έχουμε κάνει σχεδόν 30 αγώνες εκτός Κύθνου, πάνω από 45 διανυκτερεύσεις, εκ των οποίων οι μισές ήταν στην όμορφη Πάρο

Ευχαριστώ πάρα πολύ τους ποδοσφαιριστές μου τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ το προπονητικό τιμ καθώς και όλους τους απλούς φιλάθλους θερμιώτες που στηρίζουν έμπρακτα, σαν μια γροθιά, την προσπάθεια που κάνουμε τα 3 τελευταία χρόνια».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares