Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 16:12

Ήττα εκτός προγράμματος για την Άνω Μερά [vid]

Την ευκαιρία να αναρριχηθεί ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα έχασε η Άνω Μερά, καθώς γνώρισε την απρόσμενη ήττα με 0-2 από τον ψυχωμένο Ακράτητο που αποδεικνύεται πολύ σκληρός για να καταθέσει τα όπλα, αφού θα παλέψει για την παραμονή του μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Η ομάδα του Ανδρέα Σκέντζου υπέστη σοκ από το γρήγορο γκολ που δέχτηκε και δεν μπόρεσε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα τα γίνει το 0-2. Η προσπάθεια της να επανέλθει στο τέλος του αγώνα δεν είχε αποτέλεσμα, με το έργο της παραμονής να γίνεται ακόμα δυσκολότερο, αλλά τις μαθηματικές ελπίδες να παραμένουν ακέραιες. 

Πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Ακράτητος άνοιξε το σκορ με τον Φιλιμέγκα να γίνεται αποδέκτης της μπάλας στο ύψος του πέναλτι και με ψύχραιμο σουτ να κάνει το 0-1.

Στο 19' η  Άνω Μερά κέρδισε πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Νομικού από γύρισμα του Μεζίνι. Ο Κωνσταντινίδης ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Μουζάκης απέκρουσε.

Ο Ακράτητος δεν είχε πει ακόμη την τελευταία του λέξη και στο 70΄ο Σταυρόπουλος μετά από αντεπίθεση πλάσαρε τον Παλιούρα από διαγώνια θέση γράφοντας το 0-2. Στο ξεκίνημα της φάσης οι άνθρωποι ζήτησαν φάουλ, ενώ και στο πρώτο ημίχρονο υπήρξε μία φάση που οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι.

Στο 75' ο Ακράτητος έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερης κίτρινης κάρτας του Σταυρόπουλου Δ.

Από εκεί και πέρα η Άνω Μερά πίεσε για να μειώσει και έφτασε τρεις φορές κοντά στο γκολ με τους Νάκα και Κέμπε, με μία εξ αυτών μάλιστα να ελέγχεται για χέρι μετά από σουτ του Αφρικανού.

Διαιτητική τριάδα: Νικολάου - Λιαμπότης - Βαξαβανέλλης (Αθηνών)

Άνω Μερά (Ανδρέρας Σκέντζος): Παλιούρας, Σούλτσε, Καλαγκάνης, Νταντίδης, Αχείμαστος (65΄Λεσάι), Κωνσταντινίδης, Μεζίνι 80' Κέμπε), Σαββίδης, Λένγκα, Παλαιοπάνος (46΄Φερέιρα), Νάκα

Ακράτητος : Μουζάκης, Καργιακλής, Διονέλλης, Σταυρόπουλος, Νομικός, Βασίλης (79΄Ζαρκαδάκης), Γκόρος, Σταυρόπουλος, Μακράς, Νταφόπουλος (91΄Μακρονικόλας), Φιλιμέγκας (67΄Ρόππας)

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares