Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 00:45

Οι χαμένοι και οι κερδισμένοι της 21ης αγωνιστικής (αποτελέσματα και βαθμολογία)

Ημέρα του Άγιου Ιερόθεου, του Φωστήρα και φυσικά του Εθνικού μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινή 21η αγωνιστική της Γ΄Εθνικής, αφού οι τρεις ομάδες πήραν ισάριθμες νίκες σε μία σημαντική στροφή του πρωταθλήματος του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Με τις νίκες τους Ιερόθεος και Φωστήρας, κατά των Αγίων Αναργύρων και της ΑΕ Μοσχάτου αντίστοιχα, μπορούν να ξεκινούν να κάνουν τα σχέδια τους για την επόμενη χρονιά στη Γ΄Εθνική, ενώ ο Εθνικός που νίκησε την Κηφισιά έφτασε στη ζώνη και πλέον μπορεί να ελπίζει βάσιμα στην παραμονή.

Παρόλο που ηττήθηκαν οι: Πανθηραϊκός, Κηφισιά και ΑΕ Μοσχάτου, βρίσκονται σε ασφαλή βαθμολογικά επίπεδα με 33 και 32 βαθμούς, αλλά σίγουρα θα πρέπει να επιστρέψουν σύντομα στις επιτυχίες για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο 100%.

Πλέον η Άνω Μερά, μετά την οδυνηρή ήττα από τον Ακράτητο έγινε η ομάδα με την μικρότερη συγκομιδή στα 5 τελευταία παιχνίδια (4 βαθμοί) από αυτές που παλεύουν για την παραμονή τους και τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται εξαιρετικά δύσκολα για τους Μυκονιάτες.

Ο ήδη υποβιβασμένος Ερμής Κορυδαλλού, δεν πρόκειται να παραδοθεί και θα παλέψει να μην είναι ο ουραγός, πράγμα που απέδειξε και με την ισοπαλία κόντρα στον Ηλυσιακό.

Για το τέλος αφήσαμε την κορυφή, όπου η Καλλιθέα και η Θύελλα Καμαρίου προχώρησαν με νίκες και η μεταξύ τους διαφορά παραμένει στους 4 βαθμούς (49-45), όμως αυτή μέσα στην εβδομάδα μπορεί να μειωθεί, αφού αναμένεται η απόφαση γαι την ένσταση της Θύελλας, που αν την κερδίσει θα φτάσει τους 47 βαθμούς.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα, την επόμενη αγωνιστική και την βαθμολογία:

2020-02-24_1_b7639.jpg

2020-02-24_eba93.jpg

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares