Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 22:35

Θέλει η Νάξος τον Πανναξιακό στη Γ' Εθνική; Η απάντηση τον Απρίλη!

Μετά από αρκετά χρόνια ο πρωταθλητής Κυκλάδων Πανναξιακός πήρε το εισιτήριο της επιστροφής στις μεγάλες κατηγορίες, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή ενός δύσκολου ταξιδιού που μπορεί να είναι γλυκό και όμορφο, αλλά παράλληλα είναι και πολυσύνθετο.

Προς το παρόν, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός, παρά μόνο συζητήσεις και ζυμώσεις για να συγκροτηθεί μία ισχυρή διοίκηση που είναι απαραίτητη για να οδηγήσει την ομάδα στην απαιτητική από όλες τις απόψεις Γ΄Εθνική.

Ο πρώτος σταθμός του νέου αυτού ταξιδιού θα είναι η γενική Συνέλευση και οι εκλογές που προγραμματίζονται ήδη για τον Απρίλη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκεί θα τεθούν επί τάπητος όλες οι απόψεις και σίγουρα θα παρουσιαστούν και νέα πρόσωπα, που ήδη έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για να συνδράμουν στο νέο διοικητικό σχήμα.

pannaxiakos-omada2_5e6e3.jpg

Κανένας δεν ενθουσιάζεται στον Πανναξιακό, κανένας δεν πετάει στα σύννεφα και κανένας δεν προτρέχει! Για τον αγωνιστικό σχεδιασμό υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη, αφού αυτό που προέχει είναι η ομάδα να αλλάξει level σε όλα τα επίπεδα και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν καλά όσοι είναι γύρω από τον σύλλογο.

Η εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες στη Νάξο δεν λείπει και τα βήματα που πρέπει να γίνουν είναι λίγο πολύ γνωστά, αλλά παράλληλα δύσκολα και απαιτητικά.

Σίγουρα ο Πανναξιακός έχει μία ιδιομορφία σχετικά με άλλα σωματεία, καθώς στηρίζεται πάντα στον κόσμο του και αυτός είναι που το οδηγεί... αυτός είναι ο οποίος θα λάβει και την τελική απόφαση!

Το βέβαιο είναι ότι η Νάξος μπορεί να έχει ομάδα στη μεγαλύτερη κατηγορία... το ζήτημα είναι αν το θέλει!

Αυτό θα το μάθουμε τον Απρίλη...

kypello-pannaxiakos-2012-1_03f4d.jpg

Δείτε κάποια σπάνια βίντεο

 

 

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares