Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 23:49

Τάκης Πανούλιας: Θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί στη Νάξο [aud]

Δηλώσεις αποκλειστικά στο Sportcyclades έκανε ο προπονητής της Ένωσης Ιλίου , προσεχούς αντιπάλου του ΑΠΑΣ, Τάκης Πανούλιας. Ο έμπειρος τεχνικός αιτιολόγησε το κακό ξεκίνημα της ομάδας του στις πρώτες αγωνιστικές του 2ου Γύρου, θεωρεί ότι πλέον η ομάδα του ξεπέρασε την κρίση των αρνητικών αποτελεσμάτων και  εξέφρασε την πεποίθηση ότι ένα ενδεχόμενο νικηφόρο αποτέλεσμα στη Νάξο θα επαναφέρει την ισορροπία τόσο βαθμολογικά όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Ακόμη, σχολίασε την απομάκρυνση του Κόουτς Θοδωρή Αλμπάνη από τον πάγκο της Ναξιώτικης ομάδας αναλύοντας τα σημεία που θα επηρεάσουν  την ομάδα του ως συνέπεια αυτής τη κίνησης στο Σαββατιάτικο παιχνίδι.

 

 Κόουτς, η χρονιά ξεκίνησε κάπως παράξενα για την ομάδα σου και φαίνεται ότι έχει απωλέσει την επαφή με την κορυφή. Ποιοι ήταν , κατά τη γνώμη σου οι λόγοι που συνετέλεσαν σε αυτό;

Πρώτα να τονίσουμε ότι έχουμε ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον ΑΠΑΣ. Ακόμα και σε ενδεχόμενη ήττα μας θα πάρουμε έναν πόντο και θα αποκατασταθεί η βαθμολογική μας ισορροπία. Για μας η ήττα με τα Χανιά στην έδρα μας ήταν μια ήττα εκτός προγράμματος , αν μπορεί να ειπωθεί αυτό στον Όμιλο. Ακολούθησαν δυο ήττες από Σχηματάρι και Μίλωνα για τα οποία έχουμε την αποκλειστική ευθύνη που τα χάσαμε καθώς τα ελέγχαμε στο μεγαλύτερο μέρος τους. Έτσι δημιουργήθηκε μια απόσταση από την κορυφή που μπορεί να μην είναι μεγάλη αλλά χρειάζεται προσπάθεια από μέρους μας για να την καλύψουμε.

Όπως μου τα λες, φαίνεται ότι έρχεστε στη Νάξο για να διευρύνετε το νικηφόρο σερί σας και να πλησιάσετε ξανά το γκρουπ των πρωτοπόρων.  Έτσι είναι ο σχεδιασμός;

Εμείς σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε με στόχο τη νίκη. Γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των ομάδων και η νίκη είναι δύσκολη υπόθεση σε κάθε παιχνίδι αλλά είμαστε καλά προετοιμασμένοι και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό. Κι αυτό δεν είναι μόνο η νίκη αφού η καλή απόδοση και η βελτίωση είναι υποθήκη για τα επόμενα παιχνίδια. Φυσικά αν συνδυαστούν και τα δυο θα είναι το ιδανικό καθώς θα φτάσουμε στις 3 συνεχόμενες νίκες και αυτό θα μας δώσει μεγάλη ψυχολογική ώθηση.

Ξέρω καλά ότι έχεις εικόνα για τη Ναξιώτικη ομάδα καθώς την προηγούμενη φορά που μιλήσαμε είχαμε αναλύσει το θέμα. Θα αφήσω, λοιπόν, το scouting στην άκρη και θα σου ζητήσω να μου σχολιάσεις το γεγονός ότι από τη μέση της βδομάδας ο Κόουτς Αλμπάνης αποτελεί παρελθόν για το Ναξιώτικο Σύλλογο. Θα επηρεάσει αυτή η εξέλιξη το παιχνίδι;

Δεν μπορώ να ξέρω τί έχει προκύψει και πάρθηκε μια τέτοια απόφαση. Είναι λυπηρό να χάνει ένας συνάδελφος τη δουλειά του μεσούσης της περιόδου , κατά την ταπεινή μου γνώμη. Τώρα σχετικά με το αν θα επηρεάσει το παιχνίδι , θα πω ότι σίγουρα θα παίξει το ρόλο του αφού έχει γίνει ένα συγκεκριμένο scouting για την αντίπαλη ομάδα και παρά το γεγονός ότι ο τρόπος παιχνιδιού δεν θα αλλάξει πιστεύω πως η ψυχολογική ώθηση που επιφέρει μια αλλαγή προπονητή μετράει θετικά για την αντίπαλη ομάδα. Οπότε , θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να προσαρμοστούμε σε αυτή την πραγματικότητα.

Να περιμένουμε κλειστό παιχνίδι , Κόουτς;

Πιστεύω ότι όλες οι ομάδες είναι αγχωμένες γιατί είναι πολύ κοντά στη Βαθμολογία. Αυτό δημιουργεί μια προϋπόθεση ώστε το παιχνίδι να μείνει κλειστό. Σίγουρα, δεν μπορούμε να προδικάσουμε την εξέλιξη του παιχνιδιού αλλά υπάρχει, όπως εξήγησα μια βασική προϋπόθεση, το άγχος , που συντείνει στο να δούμε ένα κλειστό παιχνίδι.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares